Προς το περιεχόμενο

pay 2 play ( η νεα μοδα , υποθετικα ερχομενη στην Ελλαδα)

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

884 ευρω για μαγαζακι τρυπα κ με λιγα ατομα κατα μεσο ορο πελατη δεν ειναι λιγα, ειναι ανασα σωτηριας. Διαφωνω με αυτο. Αν φιλε δε βγαινεις με το μαγαζι κλειστο το ρημαδι. Ο λογος ανοιγματος του θεματος δεν ηταν μονο να γκρινιαξω κ να κλαψο....σω , αλλα να ακουσω απο εσας τροπους που καταφερατε κ αντιμετωπισατε τετοια φαινομενα. Η ακομα τροπους που αποφυγατε τετοια φαινομενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δλδ, εσείς που υποστηρίζετε την έγγραφη συμφωνία, την επόμενη φορά που πάτε εσείς ή που θα ζητήσει τη συμβουλή κάποιος για ένα small gig θα του πείτε

.... "βάλτα σε χαρτί να στο υπογράψει το αφεντικό" ... ?

Είμαστε ρεαλιστές τώρα ή κάνουμε πασαρέλα τον "προηγμένο" τρόπο σκέψης μας.

Τέλος πάντων, η δική μου συμβουλή στο jose και όσους τους αφορά το θέμα:

Το πάθημα, μάθημα και την επόμενη φορά το νού σας. Δεν μπορεί να γίνει τπτ άλλο.

Αν είστε καλοί, υπάρχουν μαγαζιά που θα σας σκλαβώσουν με τη φιλοξενία τους και αργά η γρήγορα θα σας εντοπίσουν.

Το μυαλό σας στη μουσική σας εσείς. Και οι κακοτοπιές στο πρόγραμμα είναι.

884 ευρω για μαγαζακι τρυπα κ με λιγα ατομα κατα μεσο ορο πελατη δεν ειναι λιγα, ειναι ανασα σωτηριας. Διαφωνω με αυτο. Αν φιλε δε βγαινεις με το μαγαζι κλειστο το ρημαδι. Ο λογος ανοιγματος του θεματος δεν ηταν μονο να γκρινιαξω κ να κλαψο....σω , αλλα να ακουσω απο εσας τροπους που καταφερατε κ αντιμετωπισατε τετοια φαινομενα. Η ακομα τροπους που αποφυγατε τετοια φαινομενα.

Αν συνεχισει με αυτη τη νοοτροπια να εισαι σιγουρος οτι θα κλεισει. Για να μπορει να υπαρχει αλλυλεγυη μεταξυ των μουσικων πρεπει να μπορουμε να πληροφορουμαστε υπευθυνα και με στοιχεια (οχι δημοσια βεβαια). Αρα οποιος απο εδω και περα εχει τροπο να ενημερωσει τους υπολοιπους (π.χ συμφωνητικο) θα βοηθησει τα επομενα συγκροτηματα.

Νικος

Recording and Rehearsal Studio

www.fabricaudio.com

Μα μπηκε 10 ευρω το εισητηριο υποθετικα οτι ηταν η κανονικη κ η support μπαντα. Αρα 2 γκρουπ. Κ οι 2 ειχαν original υλικο κ οχι διασκευες μονο.

Συγνωμη και παλι που παρεμβενω αλλα προτη φορα ακουω οτι βαζουμε και το σαπορτ στη τιμη...το σαπορτ δεν παιρνει χρηματα παρα μονο τα ποτα τους...εδω ολοκληροι tool και porcupine tree ειχαν support τους stick men (levin marcelloto) και δεν ειχαν εξτρα στην τιμη του εισητηριου...οσο για οριτζιναλ ηλικο ας μη το συζητησουμε γιατι ειναι μια καραμελα την οποιοα ολοι την εχουμε βαρεθει...Το θεμα ειναι απλο..ο τυπος σας εριξε!!!Ηστανταρ λεφτα Η τις εισοδους εσεις κ αυτος την καβα..μη παμε τωρα στα ποιο επαγκελματικα(νοικιαζω τον χορο και περνω εισοδους και καβα,το μαγαζι δινει χορο και ηχο)επαγκελματιας δεν ειμαι αλλα καποια πραγματα τα θεορω δεδομενα..εχουμε ακριβως το ιδιο θεμα φιλε με ενα μαγαζι που μας χροσταει 300 ευρω πανω στα γιαννενα...Η λυση για μενα ειναι το απλη...ραδιο αρβυλα...μουσικοι ειμαστε μιλαμε μεταξι μας και ξερουμε το καθε μαγαζι πως συμπεριφερεται...η επιλογη αν το ρισκαρουμε η οχι ειναι δικη μας..ευχαριστω

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Φίλε Octapus δεν με προσέχεις.  ;)

Και έχω δηλώσει πολλάκις ότι δεν είμαι επαγγελματίας μουσικός.

Ούτε καν ερασιτέχνης.  ;D

To ότι δεν είσαι επαγγελματίας μουσικός το έχω καταλάβει από τα posts σου. Είναι προφανές. Το ότι έχεις νομικές γνώσεις δεν το έχω τσιμπήσει από πουθενά. Θα μπορούσε να ήσουν οτιδήποτε. Whateva.

Αρα οποιος απο εδω και περα εχει τροπο να ενημερωσει τους υπολοιπους (π.χ συμφωνητικο) θα βοηθησει τα επομενα συγκροτηματα.

Aν κάποιος έχει κάνει κάποιο τέτοιο συμφωνητικό να μας το πει και να μας δώσει καμιά συμβουλή για το περιεχόμενο και την δομή. Όχι τίποτα άλλο, ακόμα δεν έχω πιστεί δια του εφικτού του πράγματος.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

warwickplayer του χρόνου 10 euro  κάτω και θα πληρώνεις και τα ποτά και θα 'χω και 2 monitor 200w το ένα! χα χα χα

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Δλδ, εσείς που υποστηρίζετε την έγγραφη συμφωνία, την επόμενη φορά που πάτε εσείς ή που θα ζητήσει τη συμβουλή κάποιος για ένα small gig θα του πείτε

.... "βάλτα σε χαρτί να στο υπογράψει το αφεντικό" ... ?

Είμαστε ρεαλιστές τώρα ή κάνουμε πασαρέλα τον "προηγμένο" τρόπο σκέψης μας.

Τέλος πάντων, η δική μου συμβουλή στο jose και όσους τους αφορά το θέμα:

Το πάθημα, μάθημα και την επόμενη φορά το νού σας. Δεν μπορεί να γίνει τπτ άλλο.

Αν είστε καλοί, υπάρχουν μαγαζιά που θα σας σκλαβώσουν με τη φιλοξενία τους και αργά η γρήγορα θα σας εντοπίσουν.

Το μυαλό σας στη μουσική σας εσείς. Και οι κακοτοπιές στο πρόγραμμα είναι.

Οσο πιο προσεκτικος εισαι τοσο καλυτερα. Εγω προσωπικα οτι εχει να κανει με συμφωνια (συναυλια, ηχογραφηση, προωθηση) χρησιμοποιω εντυπο συμφωνητικο.

Νικος

Recording and Rehearsal Studio

www.fabricaudio.com

warwickplayer του χρόνου 10 euro  κάτω και θα πληρώνεις και τα ποτά και θα 'χω και 2 monitor 200w το ένα! χα χα χα

ps θα τα πάρετε τα λεφτα μετά από 3 μήνες εγώ τότε τα πήρα! χε χε χε

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

θα 'χω και 2 monitor 200w το ένα! χα χα χα

Εχω προνοησει!!!2 καμπινες πλεον!!!!4Χ10 και 1Χ15...Λαμπατος ενισχυτης 300 οσο παει Watt προενισχυση στο μπασο προενισχυση σε πεταλι!!!Πρωτη καμπινα ι 1Χ15 μπροστα σου η 4Χ10 αριστερα και της κιθαρας στα Δεξια σου!!!Να ακους κ εσυ σαν ανθρωπος ρε αδελφε!!! :P :D

Εισαι Θεος ρε!!!

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Δεν ειναι ετσι, εκτος απο τα φραγκα, μας εκανε επικοινωνιακη ζημια οπως προανεφερα, κ η τιμη για τα 10 ευρω ηταν φιξαρισμενη απο το μαγαζι. Τοσα θα μπει η εισοδος , τελος. Μια λογικη τιμη για gigs θεωρω οτι ειναι εως 8 ευρω.  Η επικοινωνιακη ζημια ειναι οτι οταν φερνεις τοσο κοσμο κ βλεπει αυτη τη τιμη, ποσοι απ αυτους θα σου ξαναρθουν? Με τοσο κοπο εφτασες σε σημειο τετοιο αν αναλογιστεις οτι αλλες μπαντες εως 30 ατομα κοσμο μαζευουν. Κ να τον χασεις ετσι? Κ να σε λενε κ φραγκοφονια? Δεν ειναι μονο οτι , ενταξει , ο μαγαζατορας στην εφερε κ σε εκλεψε. ΕΙναι η ζημια στο κοσμο που σου κανε. ΕΙναι τα βηματα πισω που σε παει . Γιατι αν ηταν μονο τα λεφτα χαρισμα του. Αλλα ουτε ποτα κερασε, κ ενισχυτες-πιατινια κουβαλησαμε, ειναι το γαμωτο που λεμε.  Κ περα απ τις συμφωνιες κ τα λεφτα θελω να παω το θεμα αλλου. Μηπως πεφτει κ το επιπεδο των συγκροτηματων που ακουμε στα μαγαζια για χαρη του κοσμου? Μηπως εαν παιζεις τσιγκολελετες, κ φερνεις λαο , ακομα κ ο πιο ξεφτυλας καλαμπορτζης να εισε θα παιζεις κ θα σου κανουν τεμεναδες για να τα αρπαξουν? Μηπως , λεω μηπως αυτο κανει ζημια στο επιπεδο κ την ιδια τη μουσικη?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου