Προς το περιεχόμενο

pay 2 play ( η νεα μοδα , υποθετικα ερχομενη στην Ελλαδα)

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητε Νικολα

Παντα ειμαι ευγενικος κ ευδιαθετος με τους ιδιοκτητες πριν κλεισει μια συμφωνια. Γιατι σκοπος ειναι να κερδισουν ολοι, κ αυτος, κ εγω κ ο κοσμος να απολαυσει χωρις να μανουριαζει.  Με το να μη ξαναπαιξεις δεν εγινε κ κατι, ολο κ καποιος θα τη παθει ξανα κ δε θα μπορει να το καταγγειλει επωνυμα. Συμφωνητικο? Γινεται κατι τετοιο? Εδω τους λες οτι κοβεις δελτιο παροχης υπηρεσιων κ σου δειχνουν τη πορτα προς τα αποδυτηρια λεγοντας οτι σε εμας παιζουν τσαμπα ολοι. Εκτος κ αν πια εισαι κανενας γνωστος  και φιρμα κλπ κλπ. Θελει αγωνα η ολη δουλεια, γιατι με πορδες δε βαφοντε αυγα κ η ζημια που μας εκανε ειναι μεγαλυτερη απο τα λεφτα που δεν πηραμε. Ο κοσμος που μας ηρθε μας νομιζει οτι ειμαστε φραγκοφονιαδες τοσο με το ακριβο εισητηριο , οσο με το καπελο στα ποτα.  Αυτος μια χαρα θα τη βγαλει, οσο υπαρχουν σαν κ εμας καλαμπορτζηδες , θα εισπραττει. Εμεις αντε να ξελασπωσουμε, κ φανταζομαι το βιβλιαρακι σου δε θα λεει τετοια (χωρις παρεξηγηση). Επισης θυμαμαι τον διαλογο οταν κλειναμε το deal , σε καποια στιγμη λεει " ρε δε πα να παιζεις κ τσιγκολελετες, κοσμο να μου φερεις κ ειμαστε ενταξει" τα συμπερασματα δικα σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ελπιζω το θεμα να μην εξελιχθει σε απλο κουτι παραπονων

Νικος

Έτσι και αλλιώς σχεδόν όλα τα επαγγέλματα περνάνε κρίση  οπότε λογικό είναι να επηρεάζεται  και το επάγγελμα του μουσικού .

Και να αρχίσουν τα παράπονα τίποτα δε διορθώνετε .Οπότε το μόνο που μένει είναι

ο συμβιβασμός με την πραγματικότητα ,  τουλάχιστον σε αυτούς που χρησιμοποιούν τη μουσική και ως βασικό βιοποριστικό μέσο  

Απ'ότι διαβάζω μπορώ να πω μόνο ότι πέσατε μάλλον στη γνωστή περίπτωση "...πρωην bodybuildeράς με φίλο από σχολή καράτε και συνιδιοκτήτη ενοικίασης οικιακών βοηθών πολυτελών αυτοκινήτων, σκαφών& real estate και πρώην ιδιοκτήτης νυκτάδικου-ταξιτζής που άνοιξαν δικό τους μαγαζί..."! :P

Γενικά στο σύνολό τους αφεντικά & μπάντες τα βρίσκουν στο τέλος και εγώ έχω κάνει αρκετά live σε άλλες περιοχές και είχα πολύ καλή αντιμετώπιση. Υπήρξαν και φορές που δεν πληρωθήκαμε γιατί είχε 2 άτομα, υπήρξαν και φορές που ήθελαν να μας πληρώσουν με 2 άτομα και από ευγένεια δεν πήραμε λεφτά!  8)

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι το φαινόμενο που ροκ μπάντες έκλειναν μεγάλες περιόδους εμφανίσεων σε σκηνές, πχ Οκτώβρη-Μάιο έχει οριστικά τελειώσει και είναι η τάση να παίζουν κάθε εβδομάδα διαφορετικά άτομα... με διαφορετικά λεφτά.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

....

2. Θα εφτιαχνα ενα απλο συμφωνητικο για επομενες συναυλιες (αν δεν το υπογραψει ο ιδιοκτητης τοτε κατι παει στραβα)

No, no, no ... bad karma.

Για gigs μιλάμε. Αν ήμουν μαγαζάτορας (με χώρο 60-100 άτομα) και μου έφερνε συμφωνητικό το group, δεν θα έπαιζε δεν πα να ταν και οι U2.

Η σωστή συμφωνία δεν μπορεί παρά να βασίζεται στην καλή διάθεση και των 2 πλευρών.

Αν στραβώσει και κανά live καμιά φορά μη τρελαινόμαστε κι όλας. Προσπερνάς και έχεις έχεις το νου σου την άλλη φορά.

Ρίχνεις και κανά σύρμα στους γνωστούς και φίλους να τον αποφύγουν τον ελληνάρα.

Ο μαγαζάτορας αν είναι τέτοιος τύπος δεν θα πάει και πολύ μακριά. Θα αυτοκαταστραφεί σιγά σιγά.

Αν το λαιβαδικο δεν παρεχει φορτηγο και ατομα για p.a., η καταναλωση της μπαντας ειναι ελευθερη οσο και η διασκεδαση της επι παντος  ( εννοειται οτι βαζουμε και χερι στις σερβιτορες too know as better, αν το νυχτοκαματο δεν ειναι τουλαχιστον 400 ευρω ανα μουσικο, και αν στο τελος του λαιβ ( μιση ωρα σολο μονι ετσι..τιποτε αλλο....) δεν κλειστουν 10 λαιβ για τις επομενες μερες....

εγω δεν παιζω ναουμε..γκεκε?

www.sonicspace.gr

Επισης θυμαμαι τον διαλογο οταν κλειναμε το deal , σε καποια στιγμη λεει " ρε δε πα να παιζεις κ τσιγκολελετες...

Kάτι μου θυμίζει αυτό...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Αγαπητε Νικολα

Παντα ειμαι ευγενικος κ ευδιαθετος με τους ιδιοκτητες πριν κλεισει μια συμφωνια. Γιατι σκοπος ειναι να κερδισουν ολοι, κ αυτος, κ εγω κ ο κοσμος να απολαυσει χωρις να μανουριαζει.  Με το να μη ξαναπαιξεις δεν εγινε κ κατι, ολο κ καποιος θα τη παθει ξανα κ δε θα μπορει να το καταγγειλει επωνυμα. Συμφωνητικο? Γινεται κατι τετοιο? Εδω τους λες οτι κοβεις δελτιο παροχης υπηρεσιων κ σου δειχνουν τη πορτα προς τα αποδυτηρια λεγοντας οτι σε εμας παιζουν τσαμπα ολοι. Εκτος κ αν πια εισαι κανενας γνωστος  και φιρμα κλπ κλπ. Θελει αγωνα η ολη δουλεια, γιατι με πορδες δε βαφοντε αυγα κ η ζημια που μας εκανε ειναι μεγαλυτερη απο τα λεφτα που δεν πηραμε. Ο κοσμος που μας ηρθε μας νομιζει οτι ειμαστε φραγκοφονιαδες τοσο με το ακριβο εισητηριο , οσο με το καπελο στα ποτα.  Αυτος μια χαρα θα τη βγαλει, οσο υπαρχουν σαν κ εμας καλαμπορτζηδες , θα εισπραττει. Εμεις αντε να ξελασπωσουμε, κ φανταζομαι το βιβλιαρακι σου δε θα λεει τετοια (χωρις παρεξηγηση). Επισης θυμαμαι τον διαλογο οταν κλειναμε το deal , σε καποια στιγμη λεει " ρε δε πα να παιζεις κ τσιγκολελετες, κοσμο να μου φερεις κ ειμαστε ενταξει" τα συμπερασματα δικα σας.

1. Η εμπειρια σου θα ειναι παραδειγμα για τους αλλους. Οποιος ενδιαφερετε μπορει να μαθει για τον ιδιοκτητη αν σου στελει π.μ

2.Ο λογος που προτεινα το βιβλιο ειναι για να εισαι οσο πιο προετοιμασμενος γινεται. Βεβαια αν ειχατε καποιο εγγραφο συμφωνητικο ισως θα μπορουσατε να ξελασπωσετε γιατι δεν θα δεχοταν να το υπογραψει οποτε δεν θα κανατε το live

Το κοινο δεν το απασχολει τι συμφωνιες υπαρχουν, θελει απλα να πληρωσει καποια λογικη τιμη για να περασει καλα.

Βεβαια η συμπεριφορα του ιδιοκτητη δεν ηταν σωστη αλλα πρεπει να ειστε και εσεις πιο προετοιμασμενοι

Νικος

Recording and Rehearsal Studio

www.fabricaudio.com

No, no, no ... bad karma.

Ένας από τους κύριους λόγους που συρθήκαμε μέχρι εδώ.

Γιατι είμαστε όλοι λεβέντες Έλληνες που ο λόγος μας, συμβόλαιο.

Απλώς διαφοροποιείται με τις εξελίξεις.... ;)

Βρε συ Κώστα, επειδή για μερικούς το ζήτημα είναι σοβαρό (βλ. βιοποριστικό) άσε λίγο τη πλάκα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ένας από τους κύριους λόγους που συρθήκαμε μέχρι εδώ.

Γιατι είμαστε όλοι λεβέντες Έλληνες που ο λόγος μας, συμβόλαιο.

Απλώς διαφοροποιείται με τις εξελίξεις.... ;)

Βρε συ Κώστα, επειδή για μερικούς το ζήτημα είναι σοβαρό (βλ. βιοποριστικό) άσε λίγο τη πλάκα.

εγω να την αφησω..μιας και για μενα για 8 χρονια βιοποριστικο ηταν.

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου