Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα για αριστερόχειρες?


Evanescence

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας,

 

είμαι νέος κιθαρίστας (και προς το παρόν ψιλο-άσχετος) και πρίν 2-3 μήνες πήρα μία ηλεκτρική με σκοπό να μάθω να παίζω.

Έχω την εξής απορία:

Επειδή είμαι αριστερόχειρας, θα ήθελα να μάθω άν υπάρχουν κιθάρες για αριστερόχειρες ή άν απλά οι αριστερόχειρες μαθαίνουν να παίζουν με κανονικές κιθάρες :roll: :?:

Με την κιθάρα που έχω πάρει έχω αρχίσει να συνηθίζω το "ανάποδο" για μένα παίξιμο (δηλαδή με το αριστερό χέρι στα ταστά και το δεξί στις χορδές) αλλα τί θα γίνει όταν αργότερα θελήσω να παίξω γρηγορότερα κομμάτια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

oι περισσοτερες εταιρειες φτιαχνουν κιθαρες για αριστεροχειρες.Δυστυχως στην Ελλαδα ειναι πολυ σπανιες (στα ευρωπαϊκα ον λαιν μαγαζια ομως υπαρχουν).Ειναι παντοτε λιγο εως και πολυ ακριβοτερες απο τις κανονικες.

 

μπορεις βεβαια να κανεις και αυτο που εκανε ο Χεντριξ δηλ.να παρεις μια στρατοκαστερ & να την γυρισεις αναποδα (αλλαζοντας βεβαια και τις χορδες) :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειμαι ακριβως ιδια περιπτωση με σενα. αριστεροχειρας(ορισμενες φορες αντιλαμβανομαι οτι ισως ειμαι αμφιχειρας...) με κιθαρα για δεξιοχειρα. το περιεργο ειναι οτι ποτε δεν ειχα προβλημα με αυτο. αν δεν αισθανεσαι αβολα, συνεχισε ετσι.θεμα συνηθειας ειναι :wink:

αν βεβαια τελικα δεις οτι αυτο σε παει πισω, αρχισε να το ψαχνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και υπάρχουν αριστερές κιθάρες. Οι κορυφαίες προτάσεις όλων των εταιρειών βγαίνουν και για αριστερόχειρες. Στις μέσες κατηγορείες υπάρχουν αρκετές κιθάρες ακόμη και στην Ελλάδα. Στις πολύ κάτω κατηγορείες (κάτω από 300ε) δεν νομίζω να βρεις εύκολα. Πάντως η Ibanez και η Washburn έχουν αξιόλογες αριστερές κιθάρες με περίπου 400-500 ευρώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου