Floyd Maniac Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Hello!!!!! Εχω ενα μικρο προβληματακι με το Cubase SX 2. Το story εχει ως εξης Εχω 2 tracks μπασο και drums τα οποια παιζουν full συγχορνισμενα και ολα οκ. Οταν ομως αλλαζω τον ηχο των drums με το addictive drums τοτε εμφανιζεται problem...το μπασο βγαινει εκτος χρονου. Για την ακριβεια, οταν παταω Play ξεκινανε κανονικα τα drums και το μπασο μπαινει μερικα milliseconds μετα. Πως μπορω να το διορθωσω αυτο?Υπενθυμιζω πως ΜΟΝΟ οταν βαζω τα addictive γινεται αυτο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Δέν ξέρω γιατί μπορεί να πηγαίνει πίσω το μπάσο. Ίσως κάτι πάει στραβά με τα VST instruments. Στο cubase, όλα τα κανάλια, midi & audio έχουν ρύθμιση να παίζουν delayed. Όταν το delay είναι ΘΕΤΙΚΟΣ αριθμός, το track παίζει καθυστερημένα. ( πίσω ). Όταν το delay είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ αριθμός, παίζει πιο γρήγορα απο τα υπόλοιπα τράκ(μπροστά). Ο χρόνος καθυστέρησης είναι σε ms. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-BitCollector Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Πάνω δεξιά γράφει Host και από κάτω έχει 2 κουμπιά: Sync και Tempo. Δοκίμασέ τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Η κάρτα σου έχει ASIO Drivers και αν ναι στα πόσα ms έχεις ρυθμίσει το latency? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 δεν εχει γίνει καμια ηχογραφηση αν μπερδευεστε. Απλα βρηκα ενα Midi αρχειο στο Net και ειπα να του αλλαξω τα φωτα. Χρησημοποιω asio 4 all και το latency ειναι 20ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση