THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Και ένα vintage Caravan έτσι για το καλό :) caravan.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Μου θύμισε την εκτέλεση από το Money Jungle (Ellington, Mingus, Roach). :D Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. ::) It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Μου θύμισε την εκτέλεση από το Money Jungle (Ellington, Mingus, Roach). :D Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. ::) χαχαχαχα λες να είναι τυχαίο 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) όλο και κάτι πάντα προσπαθείς να κοπιάρεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση λέμε απλά θυμίζει, γιατί αυτούς τους μουσικούς ούτε καν μπορεί κάποιος να τους να τους αγγίξει από μακριά .............. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 γιατί αυτούς τους μουσικούς ούτε καν μπορεί κάποιος να τους να τους αγγίξει από μακριά .............. ;) *offtopic* Νομίζω πως είναι γενικά δύσκολο να αγγίξεις κάποιον από μακριά ;D ;D ;D *end offtopic* It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 *offtopic* Νομίζω πως είναι γενικά δύσκολο να αγγίξεις κάποιον από μακριά ;D ;D ;D *end offtopic* ΕΞΑΡΤΑΤΕ ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Και ένα vintage Caravan έτσι για το καλό :) Αν και έχω αρκετές εκτελέσεις του Caravan (μεταξύ αυτών και την εκτέλεση των Chicago!) μου άρεσε πολύ η δική σου. Για να μη ρισκάρω μαντεψιά, να το πάρει το ποταμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Πολύ ωραίο και ατμοσφαιρικό!Είστε απο αυτούς που πολύ θα ήθελα να δω σε live κάποια στιγμή! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Εξαιρετικό και αυτό. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Εξαιρετικο φιλε μου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Korgious,Nestoras,gkou,parkerfly1955, rocka-vic και φυσικά σε όλα τα παιδιά που άκουσαν τη διασκευή οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση