THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Ένα από τα πολύ ωραία τραγούδια του billy joel διασκευασμένο απο την μπάντα μας :) New_York_Srate_of_Mine.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Το λατρεύω αυτό το κομμάτι!! Χίλια μπράβο για την επιλογή. Έχω κάποια πράγματα που ίσως διαφωνώ ή δεν μου άρεσαν, αλλά και πάλι είναι άψογη η εκτέλεση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 New York State Of Mind :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Καταπληκτικό. (Ίσως έπρεπε να το γράψω με κεφαλαία). Πολύ μου άρεσε η τραγουδιστική ερμηνεία. Και κατά τη προσφιλή μου τακτική (που πάντα προσπαθώ ν' ανακαλύψω επιρροές) θα πω ότι το πιάνο στο σόλο μου φάνηκε σα να ερχόταν από Horαce Silver σχολή. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 χαχαχαχ αξίζω το πρώτο βραβείο βλακείας 8) 8) 8) 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Καταπληκτικό. (Ίσως έπρεπε να το γράψω με κεφαλαία). Πολύ μου άρεσε η τραγουδιστική ερμηνεία. Και κατά τη προσφιλή μου τακτική (που πάντα προσπαθώ ν' ανακαλύψω επιρροές) θα πω ότι το πιάνο στο σόλο μου φάνηκε σα να ερχόταν από Horαce Silver σχολή. Μα ο ερωτύλος ειναι Horαce Silver σχολή Νεστορα , Ευη , S.f θενξ :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Μα ο ερωτύλος ειναι Horαce Silver σχολή Νεστορα , Ευη , S.f θενξ :) :) :) :) βαλε και μενα μεσα στους 3 πανω... κατι τριζει...καθισμα ειναι?... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 βαλε και μενα μεσα στους 3 πανω... κατι τριζει...καθισμα ειναι?... Κ. θενξ Δε ξέρω ή ο μηχανισμός απο τα πετάλια του πιάνου ή το πόδι μου με το κοντραμπάσο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 τα πεταλια του πιανου ειναι...το sustain. (ξυλινο τριξιμο ειναι....αν βαλεις και ενα vinyl effect πανω στην μιξη..εχεις ενα vintage mp3). www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 μαλλον το καθισμα του πιανιστα.. (ξυλινο τριξιμο ειναι....αν βαλεις και ενα vinyl effect πανω στην μιξη..εχεις ενα vintage mp3). Το ποδι μου ειναι Εκει που πατάω εχει πετσικαρει το κόντρα πλακέ θαλάσσης που είναι κάτω απο τη μοκέτα και τρίζει ... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση