Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Ένα καινούριο κομμάτι σε blues ύφος (μπα; μη μου πεις). Θα κούσετε μερικά clicks και pops. Οι drivers της m-audio φταίνε σε συνδυασμό με τα windows 7 απ' ό,τι ανακάλυψα. Μάλλον μέχρι να βγουν καινούριοι πρέπει να χρησιμοποιώ asio for all. Anyway. Καλή ακρόαση. 700_lives.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Τελικά και συ ερωτύλος τραγουδιστής είσαι :) [move]γουσταρω[/move] Μπράβο JJ ωραιο τραγούδι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Για να μην πω το καλύτερό σου....πολύ πολύ ωραίο :) Φωνή, μουσική, παίξιμο...μπράβο σου! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Φίλος της κιθάρας σας κύριε Jazzjoker! Για τα προβλήματα του ήχου ευχομαι: σύντομα με ένα Mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BASSKILLER Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 παρα πολύ καλό ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 κι εμένα μου άρεσε πολύ... :) Να πω όμως οτι η φωνή μου ακούγεται κάπως περίεργα...(όχι σαν σύνθεση, σαν παραγωγή εννοώ..) Τί effects έχεις βάλει στη φωνή? Την έχεις "κουρδίσει" κιόλας ή είναι η ιδέα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Thanks Longshadow. Όχι δεν έχει πέσει κούρδισμα. Ένα delay για φωνητικά είναι. Ψαχνόμουν με τα εφέ και αυτό μου άρεσε και το έβαλα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 στο πολυ χαλαρο θα μπορουσε να ειναι μαντρουγκαντα! πολυ ωραιο γενικα! το ακουσα πολυ ευχαριστα! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 you ..... you good you ..... πολύ μ'άρεσεεε www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση