gerrard Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 και οι harry haussel είναι πολύ καλής ποιότητας μαγνήτες ρίξε μια ματιά youtube. εγώ είχα βάλει p-90 σε μια sg που είχα και πέταγε!!! τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Ως πρός τις προσωπικές σου αντωνυμίες.... :P αυτό δεν ήταν αστείο...............................χαχα πλάκα σε κάνω :P ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Κάνε με Κάνε με...ευτυχώς κατάλαβες το χιούμορ μου... ;)....Για μαγνήτες να πώ στο φίλο αν θέλει Fenderila και Vintagila μία είναι η σίγουρη λύση Fender set 57/62 seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Κάνε με Κάνε με...ευτυχώς κατάλαβες το χιούμορ μου... ;).. ;) ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 να ρωτησω τωρα και εγω κατι.αυτος ο plasma 1 http://www.teslapickups.com/plasma-1 ειναι noiseless??;ή απλα πιο γεματος? papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pethamenos Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Mπορεις να βαλεις εναν EMG81 ή εναν seymour duncan blackaout και η κιθαρα σου θα ακουγεται φοβερα!Κατα την ταπεινη μου γωμη ο EMG81 ειναι η καλυτερη επιλογη.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 να ρωτησω κατι ? τι ηχο θελεις να προσεγγισεις ? τι μουσικη παιζεις δηλαδη ? εγω παντως την στρατ εχω τους scn και σκιζουν... ομως αν παιζεις μεταλ δεν κανουν... γιαυτο πες τι παιζεις ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V-ANGEL Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 κατα την ταπεινη μου αποψη για αυτο που ζητας καλυτερα να βαλεις suhr fl ειναι ονειρο..... δες τους..ειναι πιστευω η καλυτερη επιλογη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Οχι ρε παιδια emg και blackouts.Κανονικη κιθαρα θελω οχι που να παιζει μονη της. Θελω να καλυπτει ενα ευρος ηχοχρωματων απο jazz,blues,funk,rock,hard rock που εχει παιχτει με στρατοκαστερ. Απλα ενα σετ μαγνητες σαν αυτο το 57/62 που προτινε ο φιλος απο πανω,χωρις το θορυβο και με ελαχιστα περισσοτερο γκαζι(output). Σε καμια περιπτωση δε ψαχνω high gain μαγνητες και ηχο που να πλησιαζει σε iron maiden. Το πολυ να παιξω κανα deep puprle η καμια 80'z ποζερια.Μεχρι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 διαβάζοντας το αρχικό σου post ήρθε στο μυαλό μου η κιθάρα μου ;D η πρότασή μου είναι να βρείς απο ebay ένα Eric Johnson pickquard . είναι ακριβώς αυτό που θέλεις ;) (μου τα λέγανε και μένα παλιότερα και δεν άκουγα :-X) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση