ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Ασε μη τα συζητάς! Απο τη στεναχώρια μου θα τα φάω όλα σε κιθάρες για να μάθει! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Σε ένα που είδα στο ιντερνετ έχει περιπου τις ιδιες τιμές με το Θωμά μόνο που θα έχουν και εξτρα φόρο.Οπότε μάλλον δε συμφέρουν!Δηλαδή ο fender deluxe reverb 1000-1100 ευρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Πάντως επειδή έχω πάει 2 φορές, η μια πολύ πρόσφατα, ενώ δεν τη λες ακριβη πόλη. Μια βόλτα που έκανα στην αγορά της δε βρήκα κάποια τιμή που να θεώρησα ότι αξίζει να πάρω κάτι από εκεί και όχι από εδώ. Για μουσικά όργανα δεν έχω ιδέα, αλλά προσπάθησε να πας οπωσδήποτε στο μουσείο Νικολά Τέσλα! Είναι πολύ μικρό αλλά αξίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση