ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Γνωρίζει κανείς κανένα μουσικό οίκο στο Βελιγράδι? Θα πάω μάλλον φθινόπωρο και θέλω να δώ αν υπάρχει κανένα κατάστημα στο ιντερνετ για να δω τιμές.Λογικά θα είναι πολύ πιο θτηνά απο εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Λογικά θα είναι πολύ πιο θτηνά απο εδώ Αυτη τη λογικη σου που τη στηριζεις?? Στο οτι ΔΕΝ ειναι μελος της ΕΕ οποτε υπαρχουν δασμοι και φοροι για τα ευρωπαϊκα εισαγομενα προϊοντα ή στο οτι εχει πληθωρισμο κοντα στο 20% και νομισμα που ειναι "φτερο στον ανεμο" & αρα καθιστα ακριβοτερες τις εισαγωγες? Πανω κατω θυμισου ποσο εκαναν τα εισαγομενα προϊοντα στην Ελλαδα πριν την ΕΕ και επι δραχμης...... Εκτος κι αν θες να παρεις κανα ακουστικο εγχωριας κατασκευης οργανο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Γνωρίζει κανείς κανένα μουσικό οίκο στο Βελιγράδι? Θα πάω μάλλον φθινόπωρο και θέλω να δώ αν υπάρχει κανένα κατάστημα στο ιντερνετ για να δω τιμές.Λογικά θα είναι πολύ πιο θτηνά απο εδώ. όσο αστείο και αν ακούγεται...........το μόνο που ξέρω σχετικά με το Βελιγράδι είναι ότι διάφοροι πουλάνε φοβερές κόπιες γκίμπσον...εννοείται για αυθεντικές.... οπότε προσοχη.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Αυτη τη λογικη σου που τη στηριζεις?? Στο οτι ΔΕΝ ειναι μελος της ΕΕ οποτε υπαρχουν δασμοι και φοροι για τα ευρωπαϊκα εισαγομενα προϊοντα ή στο οτι εχει πληθωρισμο κοντα στο 20% και νομισμα που ειναι "φτερο στον ανεμο" & αρα καθιστα ακριβοτερες τις εισαγωγες? Πανω κατω θυμισου ποσο εκαναν τα εισαγομενα προϊοντα στην Ελλαδα πριν την ΕΕ και επι δραχμης...... Εκτος κι αν θες να παρεις κανα ακουστικο εγχωριας κατασκευης οργανο. Tη στηρίζω στο ότι ο μισθός τους είναι πολύ πιο χαμηλός απο ότι των Ελλήνων.Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν τα μισά και πιο κάτω και να έχουν τις ίδιες τιμές με εδώ!Ακόμη και στιε fender κλπ.Δηλαδή αν αγοράσω μια κιθάρα απο εκεί και την πάρω μαζί μου στο αεροπλάνο θα πληρώσω φόρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Tη στηρίζω στο ότι ο μισθός τους είναι πολύ πιο χαμηλός απο ότι των Ελλήνων.Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν τα μισά και πιο κάτω και να έχουν τις ίδιες τιμές με εδώ!Ακόμη και στιε fender κλπ.Δηλαδή αν αγοράσω μια κιθάρα απο εκεί και την πάρω μαζί μου στο αεροπλάνο θα πληρώσω φόρο? ότι θα είναι πιο φθηνά από εδώ θα είναι σίγουρα....βασικά παντού είναι πιο φθηνά από εδώ .... απλά αν ο μισθός είναι πχ. στο μισό αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι στο μισό και εισαγώμενα προιόντα. Γενικά όλες οι εταιρίες έχουν πολιτικές μειωμένων τιμών για χώρες όπου οι κάτοικοι έχουν χαμηλή αγοραστική δύναμη..... για τους εκεί κατοίκους θα είναι όπως και εδώ πριν από 20 χρόνια όπου οι γκίμπσονς πχ ήταν άπιαστο όνειρο.... καλή τύχη παντως και προσοχή στις μαιμούδες.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν τα μισά και πιο κάτω και να έχουν τις ίδιες τιμές με εδώ! Στα εισαγωμενα προϊοντα ΦΥΣΙΚΑ και ειναι (θυμισου την Ελλαδα επι δραχμης και εκτος ΕΕ για να παρεις μια Fender επρεπε να δουλευεις 2 χρονια,τωρα με 1-2 μισθους την παιρνεις), ΔΙΟΡΘΩΣΗ: το ΦΥΣΙΚΑ καντο ΣΙΓΟΥΡΑ. Ακόμη και στιε fender κλπ.? ουτε με σφαιρες. Δηλαδή αν αγοράσω μια κιθάρα απο εκεί και την πάρω μαζί μου στο αεροπλάνο θα πληρώσω φόρο φυσικα και θα πληρωσεις. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Tελικά γωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα το οποίο να έχει σελίδα στο ιντερνετ?Ετσι απλά για να τσεκάρω τιμές θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Όταν βάλεις στο Google "guitar shops belgrade" η πρώτη επιλογή είναι αυτή: http://www.lyrastyle.rs/ Το Βελιγράδι βέβαια έχει πανέμορφες γυναίκες. Στις κιθάρες θα φας τα λεφτά σου; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Θα έρθει και η γυναίκα μου :(Αλλιώς ήξερα και εγώ που να τα φάω! ;D Βρήκα και αυτό http://www.woodguerilla.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Α... Περαστικά... Δε μου λες... Στην Κούβα πας με τα πούρα σου; ;) :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση