swinger Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Θυμαμαι μια ρωσικη παροιμια ''του κακου του χορευτη ολο τ'αρ****α του φταινε''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Ενας φίλος μου έλεγε: Πήρα τη καλύτερη κιθάρα ,τον καλύτερο ενισχυτή και είμαι full. Απο εδώ και πέρα για οτι στραβό θα γίνετε θα πρέπει να κατηγορώ εμένα και όχι το όργανο. Σωστός ο φίλος... ;) Τι κιθάρα πήρε? Τι ενισχυτή? Γιατί δεν μας λές? ;D ;D ;D Να έχουμε μια εικόνα βρε αδερφέ! http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Σωστός ο φίλος... ;) Τι κιθάρα πήρε? Τι ενισχυτή? Γιατί δεν μας λές? ;D ;D ;D Να έχουμε μια εικόνα βρε αδερφέ! Δε σου λέω είναι μυστικό. ;DΕκεί κόλλησες εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zik Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Ναι μεν ένας καλός ΜΟΥΣΙΚΟΣ(δε φωνάζω,κατατάσσω) ή Μουσικός κάνει μια φτηνή κιθάρα π.χ. να μιλάει αλλά αυτό που θα επιλέξει για τον εαυτό του θα είναι πολύ καλό γιατί θα ξέρει και τι θα ζητάει απ αυτό(π'οσο όταν είναι κι επαγγελμα του).(τους μουσικούς δεν τους αναφέρω γιατι διαβάζουν τώρα να φτάσουν σ αυτό το στάδιο αντίληψης ;D). Όλοι μας αφήσαμε στην άκρη αυτό που είπε ο sf για τους ενισχυτές.... γνώμη δική μου 50% ενισχυτής 25% κιθάρα 25% ΜΟΥΣΙΚΟΣ(ή Μουσικός :P) Theod σε αυτό που αναφέρεις στην ηχογράφηση της κλασικής ίσως αν έβαζες πιο φτηνά mic στην καλή κλασική να είχες πάλι ένα καλό one take αποτέλεσμα ??? Υ.Γ.δεν πιστεύω να εννοεί άλλο ο τίτλος και ν απαντάμε όλοι εκτός θέματος ε????? http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2010 Υ.Γ.δεν πιστεύω να εννοεί άλλο ο τίτλος και ν απαντάμε όλοι εκτός θέματος ε????? καλησπέρα ? Οχι άπλα ειναι μια ερώτηση που λειτουργεί και έτσι και αλλιώς ;) κοινός για τον α ή β λόγο όλοι μπορεί να έχουν δίκιο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση