toybani Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Παιδιά τι μάρκα χορδές βάζετε στην ακουστική??? για πείτε καμια να πειραματιστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Παιδιά τι μάρκα χορδές βάζετε στην ακουστική??? για πείτε καμια να πειραματιστώ... εγώ βάζω ernie ball ηλεκτρικής και είμαι μια χαρά χωρίς να έχω βιονικό αυτί broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Elixir nanoweb για διαρκεια και ΠΟΛΥ καλο ηχο η ...Martin ... 11αρες τουλαχιστον (ή μεχρι εκεί)... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Καλες οι Elixir που λεει ο argy αλλα οικονομικη κριση εχουμε παιδια... ghs 12αρες κ τα μυαλα στα σιδερα ;D Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Καλες οι Elixir που λεει ο argy αλλα οικονομικη κριση εχουμε παιδια... ghs 12αρες κ τα μυαλα στα σιδερα ;D Ναι... αλλά θέλουν αλλαγή...κάθε εξάμηνο!! Με δυο σετακια τον εβγαλες το χρόνο!! (που λεει ο λόγος πάντα!) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Martin Phosphor Bronze και John Pierce. τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Έχω δοκιμάσει πολλές... Κατέληξα όμως οτι (για εμένα) το καλύτερο είναι Dunlop extra light phosphor bronze........ Live to play live .......................... Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexis tsionis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 δυστυχως αν δεν δοκιμασεις καμια 10ρια σετακια, δυσκολα αποφασιζεις! Ειναι σημαντικο σε μια ακουστικη κιθαρα κυριως οι χορδες...Εγω για παραδειγμα την δικια μου, μια φθηνη washburn την εχω ακουσει να βγαζει πολλα διαφορετικα ηχοχρωματα, με διαφορες χορδες, και ακομα να σου πω δεν εχω βρει ποιες μου αρεσουν περισσοτερο..εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στις elixir 11αρες..θα δειξει!καλο ψαξιμο καληνύχτα χιονάθρωποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Οι GHS δεν μού άρεσαν καθόλου, οι D'Addario ήταν ικανοποιητικές, οι Ernie Ball φανταστικές και τώρα λέω να βάλω Elixir! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
volosr Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 D'Addario EXP 16 (12άρες δηλαδή)...απίστευτες χορδές... δοκίμασα πολλές μάρκες και μεγέθη,οι EXP είναι φανταστικές και για ακουστική 12άρες!! έχω ηλεκτροακουστική(Breedlove),φορούσε απο την μαμά της αυτές τις χορδές και αν σκεφτόμουν να άλλαζα κάτι είναι να τις ανέβαζα σε 13άρες να τις δοκιμάσω... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση