ThePilgrim Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Κορυφαίο freerock :D :D ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 πες μας λιγο για τον ηχο της κιθαρας? γιατι μου τρεξανε τα σαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 παρα πολυ ωραιο μπραβο!!! εχεις καθολου επιρροες απο Dave Meniketti? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 πες μας λιγο για τον ηχο της κιθαρας? γιατι μου τρεξανε τα σαλια Επιγραμματικα.. Gibson ''the paul deluxe'' 1979 (full walnut) καρφι σε εναν Marshall vs102r - sm57- σε προενισχυση μιας Mackie analog board με το eq flat και low cut filter κι απο κει σε μια M-audio 1010 και Cubase... st-eve:Moυ τον ξαναειπανε και οχι..δεν τον ηξερα..απο δω τον εμαθα και οντως ειναι στα νερα μου... ;) Σας ευχαριστω πολυ! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zakky Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 :o Πραγματικα ευχαριστω στο αυτι και θα ελεγα οτι παραπεμπει σε αλλες εποχες... Μπραβο!! SOSte ta FREEkia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Thanks Zakky! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 αιντε να αλλαξεις δουλεια λεω γω!. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Aποβάλετε τον επιτέλους, σε λίγο δεν θα τολμάει κανένας μας ν' ανεβάσει clip. >:( Άλλο ένα γ..΄.ο κομμάτι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Aποβάλετε τον επιτέλους Πωωω,μου θυμισες μια καθηγητρια στο Λυκειο...καλη γυναικα ομως... Σ ευχαριστω Νεστορα! Αλλο ενα αμερικανοροκ εχω σκοπο ν ανεβασω την αλλη βδομαδα και μετα τελος... Μη γινουμε και γραφικοι... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Επιγραμματικα.. καρφι σε εναν Marshall vs102r ελα ο τρανζιστορ με την ηχαρα του.............αν ειναι ετσι τυφλα να εχουνε οι λαμπατοι ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση