Evilnye Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Κάνε γαργάρα τις ανασφάλειες σου και προχώρα. Και ταυτόχρονα μπάντα για να στηρίξεις το CD. ;) +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Κάνετε πλάκα έτσι ? :o :o :o :o που υπογράφουμε για το fan club ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 ΑΙΣΧΟΣ!!! :P :P :P :P Μην ακούς τον γκρινιάρη Κώστα για τα περί 80-ίλας αδελφέ, το έχεις, προχώρα full throttle. ;) ;D ;D Είναι πολύς κόσμος που θέλει να ακούει όμορφα, διασκεδαστικά κομμάτια, με τον τρόπο που τα γράφεις. Εύγε. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Θελω κι απο δω να σας ευχαριστησω πολυ ΟΛΟΥΣ! Δεν εχει να κανει με το αν ειναι καλα τα τραγουδια,απλα με το οτι χαιρομαι τοσο μα τοσο που σας αρεσουν και μοιραζομαι την ευεξια και χαρα που ενιωθα οταν τα ηχογραφουσα. Να πω οτι προσπαθησα να βαλω και τα 2 τραγουδια σ ενα θρεντ και δεν μπορεσα και τωρα εχω 2 θεματα να ανεβοκατεβαινουν με τα ευχαριστηρια μου.. :-\ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει, Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει, Πολύ όμως φίλε..... :D Χίλια μπράβο, ρόκ όπως έχω συνηθίσει να είναι. Καί το κυριότερο, δέν ακούγεται καθόλου Ελληνικό, πράγμα που προσωπικά θεωρώ προτέρημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει, Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει,Μου αρέσει, Πολύ όμως φίλε..... :D Χίλια μπράβο, ρόκ όπως έχω συνηθίσει να είναι. Καί το κυριότερο, δέν ακούγεται καθόλου Ελληνικό, πράγμα που προσωπικά θεωρώ προτέρημα... Τhanks..πολυ ομως.. Μαλλον εισαι και συ ενας απο μας..τους παλιομοδιτες... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 καλα το Back to the blues τα σπάάάάάάάάει λέμεεεεεεεεε έχεις friend request ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 καλα το Back to the blues τα σπάάάάάάάάει λέμεεεεεεεεε έχεις friend request ;D Τhanks bluesman Κωστα! M εκανες ομως τωρα... Ελεγα να το βγαλω για ν ανεβασω τα καινουρια... :-\ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 προφανώς δεν είναι το αγαπημένο σου.... το καταλαβαίνω γιατί είσαι παλιοροκάς :P εγώ πάντως δίνω τα ρέστα μου για την σκαστή αλαSRV χροιά της strat που ακούω. www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 προφανώς δεν είναι το αγαπημένο σου.... το καταλαβαίνω γιατί είσαι παλιοροκάς :P εγώ πάντως δίνω τα ρέστα μου για την σκαστή αλαSRV χροιά της strat που ακούω. Ηταν μια ιδεα της στιγμης που απλα ηχογραφηθηκε.. Ασε που ακομα προσπαθω να παιξω blues... :-[ O ηχος ειναι tubeman(hughew&kettner) με λιγο drive καρφωμενο σε twin reverb. Mε μια Highway one που ειχα τοτε...(rosewood κι ας φερνει προς maple ο ηχος..) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση