Stinky Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Μολις εμαθα οτι παρουσιαζομαι στο Ναυπλιο στους μηχανικους στις 17-8 Κανεις αλλος για εκει? Βασικα πειτε που σας στελνουν μπας και πεσουμε μερικοι μαζι. Οποιος θελει να μαθει που παρουσιαζεται www.army.gr Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
O_Menelaos Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω ποιος ειναι ο καταραμενος ο ΑΣΜ μου.. >:( Παντως και γω μπαινω τωρα τον Αυγουστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Μενελαε ο ΑΣΜ αναγραφεται στο χαρτι που πηρες απο το περιοδευον οταν πηγες. Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
O_Menelaos Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Πωπω εχω φαει ολο το σπιτι πουθενα δεν το βρισκω!! Με βλεπω αυριο πρωι-πρωι στα ΚΕΠ να περιμενω στην ουρα να μου το ξαναπουνε..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Εγώ το Μάιο (του '92)... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
publius Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Κοίτα κάτι κωλόφαρδους... 1)...θα ξεκουραστείς, τουλάχιστον ψυχικά 2)...θα περάσεις τον επόμενο σημαντικό χρόνο της κρίσης χωρίς να είσαι άνεργος και να σε νοιάζει πως θα τα φέρεις βόλτα. 3)...θα πληρώνεσε...με κονσέρβες (εμένα με 3Β με ξεπληρώσαν) 4)...θα μάθεις νέες ξένες γλώσσες...μιας και εκεί υπάρχει άλλη ορολογία για τη ζωή π.χ. Eau de toilette σημαίνει στη κυριολεξία νερό της τουαλέτας. Μη με ρωτάς, στην πρώτη Καλιόπη θα μάθεις!!! 5)...θα πας ταξίδια (στην πινέζα) και θα κάνεις extreme sport (σκηνάκια) 6)...θα πάρεις ένα βασικό μάθημα κοινωνιολογίας...το καλύτερο βύσμα είναι το θρησκευτικο, μετά είναι το πολιτικό και μετά το στρατιωτικό. Αυτό στο λέω γιατί θα το χρειαστείς όταν βάλεις βύσμα για να μην πας στη Μυτηλήνη που είναι μάυρα στο μηχανικό ή έστω ήταν. 7)...θα δεις τελικά οτι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...υπάρχουν χειρότερα. ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. Μάλλον χρειάζομαι ξεκούραση Καλή θητεία http://www.myspace.com/publiusenigmaband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 1)...θα ξεκουραστείς, τουλάχιστον ψυχικά :o 1)...θα ξεκουραστείς, τουλάχιστον ψυχικά εξαιρετικά απίθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Ο στρατός είναι η καλύτερη δικαιολογία του άντρα να μην κάνει τίποτα χρήσιμο και παραγωγικό για κάποιους μήνες στη ζωή του. μια ανούσια περίοδος που έχει πολύ λίγα να προσφέρει αλλα δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς απολαύστε το χωρίς γκρίνια . (2000 στ ή αλλιώς 269 :P) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 2)...θα περάσεις τον επόμενο σημαντικό χρόνο της κρίσης χωρίς να είσαι άνεργος και να σε νοιάζει πως θα τα φέρεις βόλτα. Σοφή παρατήρηση... Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 2)...θα περάσεις τον επόμενο σημαντικό χρόνο της κρίσης χωρίς να είσαι άνεργος και να σε νοιάζει πως θα τα φέρεις βόλτα. και οταν βγεις και θα πρεπει να δουλεψεις ξαφνικα θα βρεθεις σε εναν κοσμο χειροτερο απο οτι ησουνα με περισσοτερη ανεργια και με την κριση να ΕΧΕΙ χτυπησει την ελλαδα. Προτιμω να ειμαι εδω να τα φαω απτην αρχη παρα να μου ερθουν ολα μαζεμενα :P www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση