freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Eυχαριστω.. Σπυρο,greg+9,Ιγνατιε,Νικολας,Κοrgius... Ρε παιδια..πειτε μου κατι αν εχετε χρονο κ διαθεση.. Δεν ειναι λιγο παραμορφωμενο-μπουκωμενο? Οχι τιποτα αλλο..να μην ξαναμιξαρω... (το κανω χειροκινητα σε αναλογικη κονσολα βλεπεις..ααχ καταραμενο automation) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Σταύρο: Δεν πήγα στούντιο σήμερα, και έτσι δε μπορώ να ακούσω από σοβαρά ηχεία. Μόλις μπορέσω θα σου πω τι καταλαβαίνω. :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 μην ρωτας εμας..μιξαρε το οπως εσυ επιθυμεις..ακουσε το στα μονιτορ σου...στο αμαξι...σε ηχοσυστημα φιλου...και ολα οκ! προσωπικη σου δουλεια ειναι...προσεγμενη ειναι..ευηχη ειναι....και οπως βλεπεις...απεκτησες και κοινο... Προχωρα! αλλωστε οταν ολοκληρωθει..(cd ή βινυλιο)..θα περασει κι απο αλλες κονσολες. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Eυχαριστω.. Σπυρο,greg+9,Ιγνατιε,Νικολας,Κοrgius... Ρε παιδια..πειτε μου κατι αν εχετε χρονο κ διαθεση.. Δεν ειναι λιγο παραμορφωμενο-μπουκωμενο? Οχι τιποτα αλλο..να μην ξαναμιξαρω... (το κανω χειροκινητα σε αναλογικη κονσολα βλεπεις..ααχ καταραμενο automation) Να πω εγώ ντροπαλά μέχρι να πάει στο στούντιο του ο Νικόλας και ακούσεις ολοκληρωμένη άποψη..."μπουκώνει" λιγάκι όπως λες εξαιτίας του μπάσου, το έχεις κομπρεσσάρει? Ίσως να δοκίμαζες να κόψεις λίγο τις συχνότητες <100-150 Ηz, και ΙΣΩΣ να το χαμήλωνες λιγάκι? Εν τέλει βέβαια, είναι και θέμα γούστου! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Σταύρο: Δεν πήγα στούντιο σήμερα, και έτσι δε μπορώ να ακούσω από σοβαρά ηχεία. Μόλις μπορέσω θα σου πω τι καταλαβαίνω. :) Σ ευχαριστω Νικολας! Θα περιμενω το πορισμα σου με ενδιαφερον μιας και θα τ ακουσεις και στο στουντιο. Korgius:Καλη αποψη κι αυτη αλλα νομιζω οτι στο θεμα ''ηχος'' υπαρχει και μια αντικειμενικοτητα που εμεις που προσπαθουμε να τα κανουμε ολα(παιχτες-τραγουδιστες-παραγωγοι-ηχοληπτες)καπου θολωνουμε,κουραζομαστε και δεν μπορουμε παντα να τη δουμε... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Να πω εγώ ντροπαλά μέχρι να πάει στο στούντιο του ο Νικόλας και ακούσεις ολοκληρωμένη άποψη..."μπουκώνει" λιγάκι όπως λες εξαιτίας του μπάσου, το έχεις κομπρεσσάρει? Ίσως να δοκίμαζες να κόψεις λίγο τις συχνότητες <100-150 Ηz, και ΙΣΩΣ να το χαμήλωνες λιγάκι? Εν τέλει βέβαια, είναι και θέμα γούστου! ;) Θενκσ Σπυρο! Εχεις δικιο... Ναι ειναι κομπρεσσαρισμενο... Οπως λες,θελει χαμηλωμα ΟΛΟ το μαστερ μιξ. :-\ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 ...σε εννοω φιλε μου.Θα εχεις κι απο μενα νεα προς το βραδακι. Σε .wav ξεπερναει το οριο του site ετσι? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Θενκσ Σπυρο! Εχεις δικιο... Ναι ειναι κομπρεσσαρισμενο... Οπως λες,θελει χαμηλωμα ΟΛΟ το μαστερ μιξ. :-\ Βασικά, εννοούσα μόνο το μπάσο! Το κομμάτι το έβαλα και το άκουγα δυνατά από ακούστικα τα οποία έχουν λίγο presence παραπάνω στις πιο μπάσες συχνότητες...(γιαυτό και το "ΙΣΩΣ" ;D ). Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει το master mix level! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Σε .wav ξεπερναει το οριο του site ετσι? Ναι...και αναγκαστηκα να το κανω mp3 στα 160 Kbps... Θα περιμενω το πορισμα σου korgius! Σπυρο δεν ξερω..εχω θολωσει λιγο τοσες μερες στα μιξαρισματα..ξερεις εσυ... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Τελείως υποκειμενική γνώμη, για τις μίξεις σου γενικότερα: Από τη στιγμή που, φαντάζομαι, δεν έχουν περάσει mastering, προσπάθησε να τους δώσεις λίγο "αέρα" στο master, ώστε να μην γίνεται σώνει και καλά "ραδιοφωνικό" το mix. Καλύτερα δηλαδή να έχεις ένα λιγώτερο "τσακίζω κόκκαλα" :P mix, αλλά με δυναμικές και να αφήσεις στο mastering να κάνει τη δουλειά (ίσως και με διαφορετικές μίξεις, για ραδιόφωνο, CD, κλπ). Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι Σταύρο και αν έχεις ακούσει παλιά hard rock βινύλια, αλλά (επαναλαμβάνω, υποκειμενική γνώμη) ίσως θα έπρεπε να στοχεύεις σε έναν τέτοιο ήχο στις μίξεις που κάνεις εσύ. Η "τσίτα" είναι εύκολο να προστεθεί στο master, δύσκολο δε να αφαιρεθεί. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση