ignantios Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 πολυ ωραιο...........και τα φωνητικα σουπερ............κανενα ζορισμα................ωραιοι ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Πολύ ωραίος ήχος η κιθάρα στά αριστερά! Τί είναι?...strat neck με ocd? Tele neck, sparkle drive. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Tele neck, sparkle drive. Very nice!!... :) (πολύ μέσα έπεσα!!... ;D ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Very nice!!... :) (πολύ μέσα έπεσα!!... ;D ;D) Μ΄όποια κιθάρα από τις 5 μου και να παίξω το ίδιο ακούγομαι. Και εσύ όταν έπαιξες στο Lazy με τα δικά μου, σαν Longshadow ακούστηκες. Και ο Igna που του αρέσει ν΄αλλάζει μαγνήτες στη κιθάρα του πάλι το ίδιο ακούγεται σε όσα έχω ακούσει. Αφού τα έχουμε πει πάλι θα τα ξαναλέμε? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 μπραβο παιδια ωραια εκτελεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 μπραβο παιδια ωραια εκτελεση συντροφε καλα τα καταφεραμε.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Μπραβο ρε μαγκες Πολυ καλο αλλα και η φωνη πολυ καλη (που συνηθως εκει χαλαει το γλυκο με τα αγγλοφωνα γκρουπς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Ωραίιιιιοοοο.... Κι αυτό το feedback-ακι στο πρώτο σόλο πολύ μερακλαντάν... Και ο ήχος του keyboard, mamw. Και ο τραγουδιάρης άλφα-κλας. Αλλά πιο πολύ μου αρέσει που είστε ωραία laid-back... Αυτά είναι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 τι ειμαστε συντροφε?....(ξαπλα???..... ???...laid back / ελα να δεις που με εχουνε βαλει,πανω σε τραπεζακι με μαξιλαρι που παει και περα δωθε και ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!...φατσα καρτα στον mesa του Νεστορα...κουφος θα φυγω απο κει μεσα να μου το θυμηθειτε...) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 συντροφε καλα τα καταφεραμε.. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση