marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Κάτσε ρε Μάραθε, δεν μπορεί δλδ ο φίλος να έχει inside info; ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΠΡΟ 5 ΛΕΠΤΏΝ ότι πέφτουν οσονούπω οι υπογραφές για να έρθει Mε μεγάλη μου χαρά και προσμονή, έβαλα αυτό το θέμα στα bookmarks μου...να ρίχνω που και που μία ματιά... Θα μου επιτρέψετε και οι 2 σας, να ρίχνω όμως και μία ματιά στο site του JB... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Η αναφορά του Bonamassa στο θέμα με τον Beck έγινε επειδή JB = Jeff Beck & Joe Bonamassa, φαντάζομαι. Τυχαίο; Δε νομίζω... 8) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Να δω Μάγγα - Μποναμάσα επί σκηνής (για όσους άκουσαν το τελευταίο του) και θα γίνω emo. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Να δω Μάγγα - Μποναμάσα επί σκηνής Μπαίνω στο site του Μάγγα αλλά δεν έχει ημερομηνίες συναυλίας...ούτε του Μποναμάσα...ποιόν να πιστέψω...εσένα ή το site? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fendercustomshop Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 συγγνώμη, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα...αφέλεια δεν είναι να ψάχνει κανεις....(δικαίωμά του)...αφέλεια είναι το ότι ενώ υπάρχει όπως σωστά αναφέρθηκε μια Inside info ΠΡΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΚΟΜΑ (ΤΟ ΤΟΝΊΖΩ) να περιμένουμε να δουμε ανάρτηση ανακοίνωσης σε επίσημο site. NO OFFENCE MR MARATHON......ΕΠΙΜΈΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ POST.... να είστε όλοι stand για νεότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Κατάλαβε ότι ο πρώτος που θα χαρεί είμαι εγώ (γιατί θα γλυτωσω το ταξίδι στο Λονδινο τον Οκτωβριο)...ασε που θα αγοράσω τη θέση δίπλα σου... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση