solega Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Οι καιροι εχουν αλλαξει αρκετα τα λεφτα εμειναν τα ιδια ομως οι απαιτησεις αυξηθηκαν μαζι τους και τα εξοδα μας. Εχει καιρο που απεχω απο ολων των ειδων τις αγορες-ανταλλαγες. Ενα προβλημα στα δοντια εβγαλε κουστουμι τετραψηφιο. Και αρχισα να σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να σκοτωσω ισως καμια απο τις κουκλες που εχω στη κατοχη μου για να βοηθησει λιγακι. Η ερωτηση ειναι σαφης: Με τι ψυχη ρε γμτ να το κανεις? Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα προτιμησω να κοψω απο οπουδηποτε αλλου παρα να πουλησω καποια απο τις κιθαρες μου παντα η πρωτη σκεψη μου ειναι αυτη! Εχει τυχει ποτε να σκοτωσετε κατι για οικονομικους λογους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 ναι...πιανεις 0..και ξεκινας..με βαση την εμπειρια. Ετυχε και σε μενα αυτο πριν μερικες ημερες. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Φυσικα και μου εχει τυχει,και οχι μια και δυο φορες... Ποτε μου δεν στεναχωρηθηκα γιατι για εμενα οι κιθαρες και οι ενισχυτες ειναι απλα ΕΡΓΑΛΕΙΑ και ,κακα τα ψεμματα,με οποιαδηποτε αξιοπρεπη κιθαρα και ενισχυτη τον ΙΔΙΟ ηχο βγαζω πανω-κατω.... ;D Τον τελευταιο καιρο λογω του...escaping from hell plan που εφαρμοζω (in greek:την κανω απο το μπορντελο που ονομαζεται Ελλας) εχω σπρωξει το 90% του gear μου εκτος απο τα απολυτως απαραιτητα (δηλ.2-3 τελε,την Tonelab μου και 2 ενισχυτες),και νοιωθω ...μια χαρα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Έπρεπε να το κάνω όταν έφευγα, και όντως μου ήταν δύσκολο, ειδικά εφόσον τα περισσότερα σκοτώθηκαν. Δυστυχώς γύρισα... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα προτιμησω να κοψω απο οπουδηποτε αλλου παρα να πουλησω καποια απο τις κιθαρες μου ………… Υπερβάλλεις ;) :o Εχει τυχει ποτε να σκοτωσετε κατι για οικονομικους λογους? Δεν είμαστε για δημόσιες ομολογίες και καταδίκες καλοκαιριάτικα. Υπάρχουν και άλλοι πλην των οικονομικών; Ενα προβλημα στα δοντια εβγαλε κουστουμι τετραψηφιο. Και αρχισα να σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να σκοτωσω ισως καμια απο τις κουκλες που εχω στη κατοχη μου Σκέψου. Κάποια μερα τα δόντια θα πέσουν. Η μουσική όμως μένει. Πέρα από πλάκα, μη χαλιέσαι. Μια δυο κοπέλλες σου φτάνουν. Τα υπόλοιπα είναι καταναλωτική μανία. Μην ανάγεις ένα γεγονός σε σπουδαιότητα που δεν του αρμόζει. Πρώτα οι άνθρωποι, μετά οι κιθάρες. Κουράγιο και δύναμη. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Σκέψου. Κάποια μερα τα δόντια θα πέσουν. Η μουσική όμως μένει. επικη δηλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Δυστυχώς όταν ''έρχονται τα δύσκολα'' ο εξοπλησμός μου δεν φτάνει για να με ξελασπώσει οικονομικά . :'( Γενικά δεν είχα ποτέ την υπομονή να πουλήσω τίποτα . 15 χρόνια τώρα μία κιθάρα πούλησα και αυτή μέσω κάποιου καταστήματος που με εξυπηρέτησε. ΥΓ Για τα μηχανάκια δεν το συζητάω καν. όλα τα έδωσα ανταλλαγή για ψίχουλα. :-[ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Για τα μηχανάκια δεν το συζητάω καν. όλα τα έδωσα ανταλλαγή για ψίχουλα. :-[ Καλά και εδώ ούτε κουβέντα; Βρε συ, για ομοιοπαθή και δύο ψίχουλα έδινα. Αλλίμονο ... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Καλά και εδώ ούτε κουβέντα; Βρε συ, για ομοιοπαθή και δύο ψίχουλα έδινα. Αλλίμονο ... Εννοώ με δάγκωναν οι έμποροι που μου πουλούσαν το καινούριο το καλό το εργαλείο ;D ευτυχώς δεν υπάρχουν μαγαζιά που να κάνουν το ίδιο και με τις κιθάρες..... θα είχα κλάψει πολλά ευρά.. πουυυυυ να κάθεσαι τώρα να περιμένεις να φύγει το CB .... ;) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 πουυυυυ να κάθεσαι τώρα να περιμένεις να φύγει το CB .... ;) Κλείνω 12 με τον Ζέφυρο.... Μπορώ να περιμένω. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση