Προς το περιεχόμενο

Προταση για καινουριο drum set

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδια, τωρα που τελείωσαν οι πανελληνιες στάμπαρα ενα drum set και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλη επιλογη για πρωτο και αν θα ειναι αξιοπιστο για να μπορεσω να το κρατησω στο μελλον κανοντας βεβαια μερικες αναβαθμησεις...

http://www.thomann.de/gr/sonor_special_edition_505_stage_set.htm

η αγορα θα γινει μεσα στις επομενες μερες οσο πιο γρηγορα γινεται, καθε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη καθως και αλλες προτασεις για αλλο set ακομα και μεταχειρισμενo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πρωτο την παλευει.

Για να το κρατησεις στο μελλον οχι.

Καλυτερα να παρεις ενα stagg η ενα no name με 300 ευρω. Η διαφορα ειναι αμελητεα στα τυμπανα αλλα οχι στα χρηματα.

Υπαρχουν απειρα απαντημενα θεματα σαν το δικο σου με τιτλους οπως

"Νεο σετ" "Αρχαριος νεο σετ" "Προταση για σετ" "Αγορα drums"

Κανε μια αναζητηση και σιγουρα θα βρεις πολλες πληροφοριες, και πολλα περισσοτερα απο τις απαντησεις στο θρεντ που ανοιξες.

Λαβε υπ οψιν οτι οσοι θα απαντουσαν (και εγω μεταξυ τους) θα βαρεθουν να γραψουν για 20η φορα συμβουλες για αγορα ενος πρωτου σετ

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

η δικη μου γνωμη ειναι να κοιταξεις απευθειας για σειρες που ειναι καλυτερες απο την 500. Ναι,ειναι καλη για πρωτη, αλλα αν το βλεπεις ζεστα το θεμα, θα θες να προχωρησεις συντομα σε καλυτερο σετ. Κανε λιγο την καρδια σου πετρα και κανε λιγες οικονομιες παραπανω!  ;D ;D ;D

για παραδειγμα τωρα ειδα αυτη την αγγελια http://smart.noiz.gr/details.php?id=4325

δεν τον ξερω αυτον που την εβαλε αλλα για αυτο που σου λεω ειναι καλη προσφορα!

στους κυκλους θετικης ανατροφοδοτησης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου