BlackIce Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 ετσι και αλλιως παιδια οι μαγνητες θα αλλαχτουν με EMG 81-85 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Τότε φίλε μου αλλάζει το θέμα...Αφού σ΄αρέσει η metal(με με παρεξηγήσεις και μένα μ΄αρέσει),αν δεν έχεις ήδη έναν καλό ενισχυτή,don't even bother για την κιθάρα.Πάρε έναν καλό ενισχυτή(λαμπάτο φυσικά...) και μετά μια Epi.Σε high-gain καταστάσεις η εξίσωση αρχίζει-και μάλλον εκεί τελειώνει- απ΄τον ενισχυτή... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackIce Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 εχω ηδη εναν καλο ενισχυτη που με βολευει προς το παρόν ;) τελικα μηπως ξερει κανενας αν το serial number ειναι οκ? εχω μια απαντηση ηδη αλλα το site ειναι εγκυρο? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
swinger Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Εγω μιλαω για Gibson studio απο πειρα και οχι απο εικονες και reviews.Τυχαινει να εχω την Gibson les paul studio οπως επισης ειχα καποια στιγμη (πριν την πουλησω) την epiphone les paul Standard 1959 με τους Gibson burstbuckers και δεν αξιζε τα λεφτα της (600 euro απο ελλαδα)τιποτα περισσοτερο απο απομιμιση της gibson με μαγνητες της gibson.Το logo της Gibson δινει σιγουρια και εμπειρια ανθρωπων που δεν παιζουν με τα λεφτα του πελατη τους.Μην το παρεις στραβα αλλα μονο αν πιασεις μια Gibson θα μπορεσεις να καταλαβεις.Και για να πω την αληθεια η αγαπημενη μου κιθαρα ειναι μια epiphone broadway.....απλα απιστευτη. p.s.:Πριν απο λιγο καποιος εγραψε''Μια epiphone custom για παραδειγμα δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει μια gibson studio εκτος απο τo logo της gibson''¨........φιλε μου καποια πραγματα ειναι εκτος συγκρισεων...ετσι απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackIce Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 οπως ειπα και παραπανω την κιθαρα θα την παρω απο αγγελια του νοιζ και θα δωσω 300+150=450 δεν μπορω να δωσω 1.000.σε ευχαριστω παντος swinger!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teospir Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Πριν κανα μηνα αποφασισα σαν κατοχος μιας αναβαθμισμενης Epi les paul (Ηλεκτρικα CTS μαγνητες Dimarzio DP 100- DP 103 )να προχωρησω στην αγορα μιας Gibson studio (Μεταχειρισμενης).Πηρα λοιπον την Φτωχη μου Epi και πηγα στο σπιτι του παιδιου που την πουλουσε για να την δοκιμασω και να δω live τις διαφορες της με την epi μου.Το αποτελεσμα να μην ξαναασχοληθω με τις Studio ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackIce Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Σε ποιο site μπηκες yiannis37 για να βρεις πληροφοριες για την κιθαρα μεσω του serial number? σε αυτό ....δεν νομιζω να μην ισχύει κατι http://www.guitardaterproject.org/epiphone.aspx HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση