BlackIce Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 θα μπορουσε να πει καποιος ποιες οι διαφορες αναμεσα σε αυτες τις κιθαρες πρως τον ηχο και το μπρατσο? Epiphone Les Paul Standard Ebony vs epiphone les paul std plus cherry vs epiphone les paul custom ευχαριστω εκ τον προτερων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackIce Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 τιποτα ρε παιδια... ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Περιμένεις απάντηση μέσα σε 31 λεπτά; Φεεεετα που λέει και η διαφήμισή :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Περιμένεις απάντηση μέσα σε 31 λεπτά; Φεεεετα που λέει και η διαφήμισή :) XAXAXAX Κοίτα στις κιθάρες αυτές η μόνη διαφορά που βλέπω είναι μόνο στο τι είδους ξύλα υπάρχει πάνω στο καθένα. Τώρα το τι ήχο βγάζει το καθένα δεν ξέρω, πάντως απ' ότι φαίνεται δεν πρέπει να'ναι δραματικά διαφορετικός (μην σε πώ και ίδιος). Tο μόνο που χεις να κάνεις είναι να πας να δοκιμάσεις ;) ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackIce Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Περιμένεις απάντηση μέσα σε 31 λεπτά; Φεεεετα που λέει και η διαφήμισή :) χαχαχαχα αγωνια γιατι εχω βρει μια Epiphone Les Paul Custom. Μοντέλο παραγωγής 1998 Made in Korea και εχω αλλες 2 προτασεις για Epiphone Les Paul Standard Ebony και epiphone les paul std plus cherry εχετε να προτεινετε καποιες απο τις 3οις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Αμα ειναι όλες στα ιδια χρήματα να παρεις την Custom HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Πάρε την Κορεάτικη. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackIce Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 ναι όλες στα ίδια χρήματα είναι ευχαριστώ βοιθίσατε όλοι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Ηχητικά δεν νομίζω ότι εχουν μεγάλη διαφορά. Εχουν ολες κλασσικούς humbucker για blues, rock κλπ Εμφανησιακά μόνο διαφέρουν και έχουν διαφορετικό ξύλο στο καπάκι. Πήγαινε για την custom καλύτερα αφού είναι και Korean! Ηταν καλύτερες τότε πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2010 Εγώ προτείνω αυτή εδώ που έχει τους μαγνήτες της Gibson lp standard. http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_standard_1959_ftb.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση