Προς το περιεχόμενο

Επιλογη Epiphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα μπορουσε να πει καποιος ποιες οι διαφορες αναμεσα σε αυτες τις κιθαρες πρως τον ηχο και το μπρατσο? Epiphone Les Paul Standard Ebony vs epiphone les paul std plus cherry vs epiphone les paul custom ευχαριστω εκ τον προτερων!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Περιμένεις απάντηση μέσα σε 31 λεπτά;

Φεεεετα που λέει και η διαφήμισή  :)

XAXAXAX

Κοίτα στις κιθάρες αυτές η μόνη διαφορά που βλέπω είναι μόνο στο τι είδους ξύλα υπάρχει πάνω στο καθένα. Τώρα το τι ήχο βγάζει το καθένα δεν ξέρω, πάντως απ' ότι φαίνεται δεν πρέπει να'ναι δραματικά διαφορετικός (μην σε πώ και ίδιος). Tο μόνο που χεις να κάνεις είναι να πας να δοκιμάσεις  ;)

....another day.....another corpse....another reason...

Περιμένεις απάντηση μέσα σε 31 λεπτά;

Φεεεετα που λέει και η διαφήμισή  :)

χαχαχαχα αγωνια γιατι εχω βρει μια Epiphone Les Paul Custom.

Μοντέλο παραγωγής 1998

Made in Korea  και εχω αλλες 2 προτασεις για Epiphone Les Paul Standard Ebony και epiphone les paul std plus cherry εχετε να προτεινετε καποιες απο τις 3οις

Ηχητικά δεν νομίζω ότι εχουν μεγάλη διαφορά. Εχουν ολες κλασσικούς humbucker για blues, rock κλπ

Εμφανησιακά μόνο διαφέρουν και έχουν διαφορετικό ξύλο στο καπάκι. Πήγαινε για την custom καλύτερα αφού είναι και Korean! Ηταν καλύτερες τότε πιστεύω.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου