Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Ναι αλλα αυτη ειναι Plain top.... Παντως ειστε συντηρητικοι παλιογεροι..παρτε ρε κανα πιο περιπετειωδες σκαφος... http://www.noiz.gr/index.php?topic=164783.msg472160;topicseen#new www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Εχεις δίκιο! Σκεφτόμουνα κατι για την περιπέτεια. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Παντως ειστε συντηρητικοι παλιογεροι..παρτε ρε κανα πιο περιπετειωδες σκαφος... Πόσο πιό περιπετειώδες?.... ;D ;D Την άλλη εβδομάδα θα το πάω στον Νέστορα για δοκιμή Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Μπά.. κι αυτή δεν πάει πίσω! :D Αρχηγέ!!!??? Δε μας τα είπες αυτά!!! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Να και η δικια μου η ασχημη ;D It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Eνταξει η 355 ειναι σαφως η ωραιοτερη Gibson που υπαρχει,αν ειναι να παρεις Gibson ο εβενος,τα φιλετα και οι περλες ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ...ΟΧΙ ομως η...σερβαντα (flame/quilt)... ;D Ωραια η 70s 355 που εχεις (οι μονες 70s Gibson που πραγματικα αξιζουν) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Να και η δικια μου η ασχημη ;D Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ. ΚΙΘΑΡΑ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Να και η δικια μου η ασχημη ;D Απλά τέλεια. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Ωραία η 355 zoo αλλά μαύρη... ;) Eνταξει η 355 ειναι σαφως η ωραιοτερη Gibson που υπαρχει,αν ειναι να παρεις Gibson ο εβενος,τα φιλετα και οι περλες ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ...ΟΧΙ ομως η...σερβαντα (flame/quilt)... Ωραια η 70s 355 που εχεις (οι μονες 70s Gibson που πραγματικα αξιζουν) Μα τι λες ρε ΣΟΥΦΟΥ... Οι Kay που μας υπέδειξες είναι κλασσικό αμερικάνικο τραπέζι 50'ς με μέταλλο και άλλα "ευγενή" υλικά όπως plastic... αλλά και... πλαστικό τιγρέ! Κάτι έχεις εσύ με τα slabs... ;D Οσον αφορά την σειρά 3 να πω πως κι εγώ τη δεκαετία του 80 είχα μια εξαιρετική 345 stereo του 70, αλλά ήμουν ανώριμος και ροκάς και την άφησα να φύγει. Μου την έσπαγε το varitone για να λέμε την αλήθεια. Ολα αυτά τα heavy metal υλικά πάνω στο ξύλο (βακελίτες, χρώμια, bigsby, mother-of-toilet-seat και λοιπές πλαστικούρες) μου θυμίζουν την κακόγουστη αμερικανιά (για τα ευρωπαϊκά δεδομένα) των Harley Davidson του τότε. Η απλότητα της 335 με τα dot και την αισθητική βιόλας / τσέλο, πάντα με προσελκούσε. Το χρώμα έφερνε περισσότερο προς Chevrolet... ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 μου θυμίζουν την κακόγουστη αμερικανιά (για τα ευρωπαϊκά δεδομένα) ποιος τα μαμει τα ευρωπαϊκα δεδομενα... ;D αν η κιθαρα δεν θυμιζει ενα.....απλο & συμμαζεμενο design σαν και αυτο... δε λεει... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση