gkou Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Εμένα με χάλασε που σε κάποιες στιγμές το κομμάτι αποπροσανατολιζόταν τελείως μουσικά (δεν είμαι καθόλου υπέρ των μαγειρεμάτων των διαφόρων ειδών) καθώς και το ότι δεν άκουγα καθαρά τα λόγια σε κάποια σημεία.Θα το προτιμούσα λιγότερο "φορτωμένο" σε ήχο, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό ;) Μένει στο αυτί πάντως :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Μένει στο αυτί πάντως :) Ποιό λεπτό; ;D Άλλαξε καμμια 10αριά φορές .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Εντάξει πόσα κομμάτια έχετε στριμώξει εκεί μέσα; Αναγνώρισα άμεσα ένα κλασσικό μεταλοχιτάκι και 2 3 που κάτι μου θύμισαν και πρέπει να τα ψάξω ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Εμένα μου θύμισε τους Mode blakal σε μεταλ έκδοση όταν πάιζαν τα γρήγορα 7/8 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Εμένα με χάλασε που σε κάποιες στιγμές το κομμάτι αποπροσανατολιζόταν τελείως μουσικά (δεν είμαι καθόλου υπέρ των μαγειρεμάτων των διαφόρων ειδών) καθώς και το ότι δεν άκουγα καθαρά τα λόγια σε κάποια σημεία.Θα το προτιμούσα λιγότερο "φορτωμένο" σε ήχο, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό Wink Μένει στο αυτί πάντως Smiley Το κομμάτι αποπροσανατολιζεται μουσικά γιατί θέλαμε να το φτιάξουμε έτσι! Το γράψαμε για ένα φίλο που είναι "γαβγαβ" ;D Εμείς έχουμε άλλες επιρροές(όπως φαίνεται κ όλας ;))κ έτσι φτιάχτηκε το κομμάτι! Κ ναι είναι "φορτωμένο" γιατί έχει 2 διασκευές κ heavy κ blues θέματα κ είμασταν 3άτομα που όλοι θέλανε να "σολάρουνε"(σταθερές αξίες) ;) Η ηχογράφιση της φωνής είναι με ένα ότι να ναι μικρόφωνο της πλάκας! :-\ Ποιό λεπτό; Grin Άλλαξε καμμια 10αριά φορές .... Κ λίγες λές... μάχη γίνεται ;D ;D ;D Εντάξει πόσα κομμάτια έχετε στριμώξει εκεί μέσα; Αναγνώρισα άμεσα ένα κλασσικό μεταλοχιτάκι και 2 3 που κάτι μου θύμισαν και πρέπει να τα ψάξω ;p Είναι 2 διασκευές:1. Kultur shock ;D 2. Iron Maiden ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Τους Maiden τους βρήκα εύκολα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Τους Maiden τους βρήκα εύκολα :P Άκου κ Kultur shock άν δεν έχεις ακούσει είναι "ωραίοι" ;) http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Πολύ καλό ρε συ, και καλοδουλεμένο ;D ;D ;D ;D ;D αλλά ρε φίλε ξέρω έναν καλύτερο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχααχ [flash=200,200] ο τυπος στην αρχη παιζει Yngwie malmsten στο μπουζουκι Αυτό εννοούμε όταν λέμε "παίζει τις κάλτσες του", ε; RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 κορυφη........................ ;D ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Με αφορμή το κομμάτι σου........... Απλα ολα τα λεφτα ;D ;D ;D ;D [flash=200,200] Τα Drums ειναι Pad απο το plusare to kill των Kreator... ;D ;D ;D ;D ;D Και η φωνη... ο Λεπα σε πιο αντρας ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση