JSKOSTIS Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 squire classic vibe 50s.... kai charvel κοιτα.... καλα οργανα....λογικη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joh Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Εγώ παιδιά έχω μία Fat Strat Mexico και είναι καταπληκτική! την πήγα σε μάστορα καλό που φτιάχνει και δικά του όργανα ( γαμάτες ,πολύ ακριβές ...) και αφού μου την έκραξε του είπα πόσο την πήρα έπαθε πλάκα . μου είπε χαρακτηριστικά ότι κάτω από 1000 ευρώ καλύτερο όργανο δε βρίσκεις σε strat. Αλλα ίσως να θέλει ένα setup για να δείξει όλο το χαρακτήρα της! επιπλέον εγώ το μπλόκαρα το Floyd rose ( v2) γιατία σε blues μουσική. και αρκετά ευέλικτη εκτός metal πάντα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 μου είπε χαρακτηριστικά ότι κάτω από 1000 ευρώ καλύτερο όργανο δε βρίσκεις σε strat. Μάλλον σου έκανε πλάκα ή δεν ήθελε να σε κακοκαρδίσει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joh Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 μπάα τουλάχιστον μία , η δικιά μου σκίζει. δε βγήκα και έξω να κάνω review σε ότι έχει βγει απο Mexico ... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Μάλλον σου έκανε πλάκα ή δεν ήθελε να σε κακοκαρδίσει... Μπα μαλλον δεν εχει παιξει ποτε του με κανονικη strat ο...μαστορας... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 μπάα τουλάχιστον μία , η δικιά μου σκίζει. Σε αυτό έχεις δίκιο...πάντα η δικιά μας σκίζει... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Παντως ,για να ειμαστε και σοβαροι,οσοι θελουν ΟΝΤΩΣ να αγορασουν την καλυτερη strat με 1000 ευρω,θα πρεπει να βιαστουν,γιατι ο ντιβις....ΣΚΟΤΩΝΕΙ τις "παλιες" american deluxe http://www.dv247.com/guitars/fender-american-deluxe-stratocaster-v-neck-electric-guitar-honey-blonde-maple--41073 (ενταξει με αυτη οποιοσδηποτε μαστορας μπορει να παθει πλακα, για το τι οργαναρα παιρνει καποιος με 1000 ευρω... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joh Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Σε αυτό έχεις δίκιο...πάντα η δικιά μας σκίζει... Grin Grin Έχω όλα τα καλύτερα του ΚΟΣΜΟΥ!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Σε αυτό έχεις δίκιο...πάντα η δικιά μας σκίζει... ;D ;D Aφού πάντα η δικιά μας σκίζει, γιατί θέλουμε να πάρουμε άλλες?. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Aφού πάντα η δικιά μας σκίζει, γιατί θέλουμε να πάρουμε άλλες?. Η ποιά...η Fender, η Gibson, η Eastwood, η Hohner, η Peavey, η Carvin....? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση