Deadmeat Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 To υπενθυμίζω απλά! Έχετε υπόψην ότι όλα τα patches τα οποία ανέβασα το Global setting είναι στο "OUT SEL Ln" και όχι στο "OUT SEL AP" (απευθείας στον υπολόγιστή η κιθάρα). Αλλάξτε το Global στο "OUT SEL AP" setting αν κουμπώσετε την πεταλιέρα στον ενισχυτή σας. :) Y.Γ. αυτά τα patches είναι βασισμένα στο πώς εγώ τα αντιλαμβάνομαι, δηλαδή τα αυτιά μου,τα pc ηχεία μου και ο ενισχυτής μου. Οπότε ενδέχετε να κάνετε κάποια tweaks μέχρι να βρείτε αυτό που θα σας ικανοποιήσει. Ά, ναί...ανέβασα πρίν απο λίγο και άλλα sp patches. www.haax.se/filesite/index.php?unit=tonelabse ;) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsipis Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Χίλια ευχαριστώ αρχηγέ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 To υπενθυμίζω απλά! Έχετε υπόψην ότι όλα τα patches τα οποία ανέβασα το Global setting είναι στο "OUT SEL Ln" και όχι στο "OUT SEL AP" (απευθείας στον υπολόγιστή η κιθάρα). Αλλάξτε το Global στο "OUT SEL AP" setting αν κουμπώσετε την πεταλιέρα στον ενισχυτή σας. :) Δεαδμεατ με τι κιθάρα έχεις φτιάξει τα patches; Προφανώς παίζει ρόλο να γνωρίζουμε, γιατί αλλιώς θα ακούγεται το patch με μια (τύπου) Les Paul και αλλιώς με μια (τύπου) Strat ή Tele. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Αυτά να υποθέσω ότι διαβάζονται μόνο από SE; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 υπάρχει και μετατροπέας SE->LE και το αντίστροφο αν έχεις LE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Δεαδμεατ με τι κιθάρα έχεις φτιάξει τα patches; Προφανώς παίζει ρόλο να γνωρίζουμε, γιατί αλλιώς θα ακούγεται το patch με μια (τύπου) Les Paul και αλλιώς με μια (τύπου) Strat ή Tele. Κοίτα photo. ;) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Βy the way... πείτε μου πιό patchάκι σας άρεσε ή σας έκανε εντύπωση. Θα ήθελα μερικά σχόλια :) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 το Plexi ήταν τρομέρό...σιγά σιγά θα ακούσω και τα υπόλοιπα και θα σου πω! ευχαριστούμε υγ. σ'εμένα τα έβγαλε πάντως με AP στο Global και όχι Ln :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 υγ. σ'εμένα τα έβγαλε πάντως με AP στο Global και όχι Ln :-\ ??? Παράξενο! The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 για να τα βαλω στην tonelab πρεπει να εχω midi καλωδιο ? εχω την LE ομως .. καμια βοήθεια ? Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση