Pit1991 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Καλημέρα παίδες Έχω κάνει ένα τραγούδι με midi άλλα λόγο έλλειψής ενός αξιοπρεπέστατου εξοπλισμού ηχογράφησης δεν έχω καταφέρει να έχω το παίξω με κανονικά μουσικά όργανα Πάρτε τα αρχεία που επισύναψα και κάντε το midi, κανονικό πράγμα Μπορείτε να κάνετε δικά σας στολίδια στην σύνθεση, να τραβήξετε το σόλο όσο θέλετε και να ενορχηστρώστε όπως θέλετε(εφέ και εξτρά όργανα), χωρίς όμως να χαθεί ο χαρακτήρας του κομματιού Κάθε αξιολόγηση δεκτή... Όποιος γράψει μόνο ένα από τα όργανα, να προσέχει να είναι συγχρονισμένος με το midi Επίσης, ότι και αν χρησιμοποιήσατε για το αποτέλεσμα, θα ήθελα να ξέρω τι είναι... Έγραψα με GP5 Ευχαριστώ προκαταβολικά Sonap_-_Too_patient_Bass.pdf Sonap_-_Too_patient_Drums.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 ... :) Sonap_-_Too_patient_Lead.pdf Sonap_-_Too_patient_Guitar.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Έτοιμο .... Sonap_-_Too_patient.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση