PickingMan Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 ενα jam πανω στο Sultans of Swing (με πενα) ;D Βεβαια χωρις φωνη ειναι καπως αδειο ::) anyway Sultans_of_Swing.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 ειναι πολυ ωραίο μπράβο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Ωραίο ναι......jam όμως? Cover μάλλον... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Ναι λαθος διατυπωση ;D απλα σε λιγες φρασεις αυτοσχεδιαζω Πάντως το κομμάτι είναι κλάση ανώτερο σε Live (ξέρετε τη εννοώ...) αυτό το Extra θέμα στο τέλος που τα σπάει... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ LP :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zik Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 εγώ βλέπω να έχει ένα ψιλο-latency η κιθάρα ??? http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Σε μερικά σημεία δεν πατάει εκεί που πρέπει ;D για αυτό είπα Jam, τι περιμένεις προχειροδουλειά ειναι ;D Το ακουσα μετα και δεν ειναι μεσα στον χρονο σε μερικα μερη ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 εγώ βλέπω να έχει ένα ψιλο-latency η κιθάρα ??? Οντως ολο ειναι λιγο εκτος! Κατσε φτιαξτο, οχι για τιποτ αλλο απλα για να μην αδικειται το παιξιμο σου το οποιο μου αρεσε! Λιτο κ καθαρο Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
burliufo Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 υπεροχο παιξιμο αλλα ρε παιδι μου βαλε λιγο περισσοτερες δυναμικες στο παιξιμο σου ;) http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Λοιπόν μιας και η συζήτηση το έφερε, έχω παρατηρήσει ρε παιδία ότι από τότε (και πάνε πολλά χρόνια) που έχω σταματήσει να παίζω μαζί με άλλους έχω χάσει τρομερά την αίσθηση του δεσίματος. Αλλά το χειρότερο το διαπίστωσα όταν άρχισα να παίζω κιθάρα αραιά και που… μπορεί να την παράταγα και μήνες… Λοιπόν και τώρα έρχομαι στην θέση να καταλάβω ότι όσο την αφήνεις σε αφήνει… δυναμικές? Και όχι μονό… παρατήρησα ότι από τότε που παίζω μονό όταν μου έρχεται έχω χάσει τα πιω σημαντικά για εμένα. Δυναμικές όπως λες, θα συμπληρώσω vibrato (που είδα ότι το χάνεις αν δεν παίζεις συχνά, και αίσθηση του δεσίματος με την μπάντα. Τα δυο πρώτα πιστεύω είναι από αδυναμία στα δάχτυλα. Το δεύτερο ότι έχω πιάσει αράχνες μόνος μου… ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση