Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Παρεπιπτόντως, Θοδωρή. Δική σου η ιδέα για αυτή τη διασκευή; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Κατόπιν ακροάσεων κατέληξα στο ότι αυτός ο περίεργος τρόπος που άδει ο ερωτύλος τραγουδιστής σας είναι αυτό που κάνει και τη διαφορά και σας κάνει να ξεχωρίζετε. Κατ' εμέ σούπερ εκτέλεση, μουσικότητα, αρμονία, ωραίος ήχος. Άψογοι. Ευχαριστούμε πολύ Νέστορα ;) Αν δεν ήταν ερωτύλος πως θα κέρδιζε τις καρδιές όλων ;) ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Παρεπιπτόντως, Θοδωρή. Δική σου η ιδέα για αυτή τη διασκευή; Γιαπ όλα ξεκίνησαν απο το B.T που είχες ανεβάσει :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Γιαπ όλα ξεκίνησαν απο το B.T που είχες ανεβάσει Το υποψιάστηκα. Είμαι ο ηθικός αυτουργός της εξαίρετης εκτέλεσής σας. Το όνομά μου στο CD και 10 καλάθια γαρδένιες για μαγαζιά του Ηρακλείου και είμαι εντάξει. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Το υποψιάστηκα. Είμαι ο ηθικός αυτουργός της εξαίρετης εκτέλεσής σας. Το όνομά μου στο CD και 10 καλάθια γαρδένιες για μαγαζιά του Ηρακλείου και είμαι εντάξει. μέσα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papeas Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2020 Χρόνια μετά θυμήθηκα αυτή την υπέροχη διασκευή, αλλά το λινκ δεν δουλεύει για να το κατεβάσω. Πως το βρισκω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2020 To link λειτουργεί κανονικά. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση