Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Άψογο όπως αναμενόταν. Απίστευτη η χροιά του τραγουδιστή. Αυτό το παιδί μπορεί να πει οτιδήποτε με φοβερή εκφραστικότητα. Όλα ωραία. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 5η ακροαση.. τυχαιο? δεν νομιζω.. 8) it's vintage babe ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Παιδια ευχαριστούμε τοσο πολύ για τα τόσο καλα σας σχολια :D [move]αρχίζω να ντρέπομαι [/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Παιδια ευχαριστούμε τοσο πολύ για τα τόσο καλα σας σχολια :D [move]αρχίζω να ντρέπομαι [/move] τοτε καποιοι αλλοι θα πρεπε να [move]κρυβονται[/move] www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Κανείς δεν πρέπει να κρύβεται για κανένα λόγο :) Έβαλα και κατι φωτογραφίες απο το συγκεκριμένο γκρουπ Πρώτος ειναι ο ερωτύλος ο πιανοτραγουδιστης Μετα ο δραμερ Και γω με τη βαρκα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papeas Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 καταπληκτικο!!! το εχω στο repeat συνεχως και το ακουω! μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 καταπληκτικο!!! το εχω στο repeat συνεχως και το ακουω! μπραβο Ευχαριστούμε πολύ φίλε μου. :D :D :D Πρόσεχε μόνο μην το ακούς πολλές φορές γιατί θα την πάθεις σαν και μένα. Το άκουσα τόσες πολλές φορές στο remix που δε μπορώ να ξανακούσω ούτε αυτό μα ούτε και το πρωτότυπο :'( :'( ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Πολύ καλό μπράβο! Τα rhodes τι μάρκα έιναι? κόβουν λίγο απότομα κάπου-κάπου μάλλον λόγω χρήσης sustain και θα ήταν πάρα πολύ ωραία στο refrain να μπουν και strings πλάτες πάνω από τα rhodes για να μην είναι τόσο μονότονο. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Πολύ καλό μπράβο! Τα rhodes τι μάρκα έιναι? κόβουν λίγο απότομα κάπου-κάπου μάλλον λόγω χρήσης sustain και θα ήταν πάρα πολύ ωραία στο refrain να μπουν και strings πλάτες πάνω από τα rhodes για να μην είναι τόσο μονότονο. ευχαριστούμε πολύ :) Το rhodes είναι Mark I seventy three του 77-78 (που μου έβγαλε την ψυχή μέχρι να το φτιάξω απο την αρχή ). Δεν εχει sustain pedal εχει μονο ενα pedal που αναλογικά σηκώνει με μια βέργα την σουρτινα και δημιουργείτε το βαθος. Τωρα σε αυτες τις ηχογραφήσεις παιζουμε ζωντανά τρία άτομα και θέλουμε να ακουστούμε ακριβός όπως είμαστε για αυτό και δεν κάναμε και μετέπειτα παρεμβάσεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Κατόπιν ακροάσεων κατέληξα στο ότι αυτός ο περίεργος τρόπος που άδει ο ερωτύλος τραγουδιστής σας είναι αυτό που κάνει και τη διαφορά και σας κάνει να ξεχωρίζετε. Κατ' εμέ σούπερ εκτέλεση, μουσικότητα, αρμονία, ωραίος ήχος. Άψογοι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση