Προς το περιεχόμενο

επιλογη κιθαρας πολυ φθηνης...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην ρισκαρεις να παρεις την Bullet απο το εξωτερικο. Ειναι φθηνες κιθαρες και εχουν τρομερες διαφορες απο κιθαρα σε κιθαρα. Απο τα χερια μου εχουν περασει δυο. Αυτη που εχω τωρα η οποια φυσαει και μια αλλη η οποια ηταν για τα μπαζα. Να ξερεις υπαρχουν 2 διαφορετικα εργοστασια που φτιαχνουν την συγκεκριμενη κιθαρα κ υπαρχουν τρομερες διαφορες. Αν σου αρεσε αυτη στον Καγμακη, τοτε παρε αυτη.

ο καγμακης την δινει καπου στα 150 κατι ευρω... δεν θυμαμαι πολυ καλα... πως μπορω να ξερω απο πιο εργοστασιο ειναι η καλη ? και οι δυο τσαινα δεν ειναι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτη που εμενα μου ετυχε καλη εχει Serial που ξεκιναει με CY.

To pickguard εχει 8 βιδες.

Αυτη που δεν μου βγηκε καλη εχει Serial που ξεκιναει με CYB.

To pickguard εχει 11 βιδες.

Αλλα αφου σου εκατσε καλα η συγκεκριμενη κιθαρα, γιατι σε απασχολει?

αν είναι να φτάσεις στα 150Ε, πάρε μια αφίνιτι με περίπου 165, με HSS... κάθε τόσο κάποιος παραγγέλνει από Θωμά...

οι μπούλετ έχουν και τη χειρότερη μεταπώληση, όλοι ξέρουν πως έιναι ό,τι πιο φτηνό βγάζει η εταιρία...

αν είναι να φτάσεις στα 150Ε, πάρε μια αφίνιτι με περίπου 165, με HSS... κάθε τόσο κάποιος παραγγέλνει από Θωμά...

οι μπούλετ έχουν και τη χειρότερη μεταπώληση, όλοι ξέρουν πως έιναι ό,τι πιο φτηνό βγάζει η εταιρία...

Δεν διαφωνώ καθόλου με τον gd..αλλά έχει πλάκα, γενικά, πως εξελισσονται αυτές οι κουβέντες στο forum. Ο άνθρωπος είπε ότι θέλει να δώσει 70 ευρώ...έχουμε φτάσει τα 160 και δεν θα ησυχάσουμε εάν δεν παραγγείλει μια Gibson στο τέλος...πάρε αγόρι μου την πιό φτηνή που θα βρείς από τις αγγελίες να διακοσμήσεις το εξοχικό σου...αλήθεια υγρασία έχει εκεί? ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

αλήθεια υγρασία έχει εκεί? ;)

εχει εχει πως δεν εχει... θα την βαζω σε θηκη μαλακια ( ο τονος στο α ) και ας ελπισουμε οτι δεν θα γινει τοξο...

η standard που μου προτεινε ενας φιλος παραπανω ειναι καλυτερη απο την αφινιτι ?

επισης αν παρω μια αφινιτι τοτε δεν υπαρχει προβλημα σχετικα με αυτο που μου ειπε ενας φιλος παραπανω οτι υπαρχουν 2 εργοστασια που το ενα δεν τις φτιαχνει και τοσο καλα ?

επισης αν παρω μια αφινιτι τοτε δεν υπαρχει προβλημα σχετικα με αυτο που μου ειπε ενας φιλος παραπανω οτι υπαρχουν 2 εργοστασια που το ενα δεν τις φτιαχνει και τοσο καλα ?

Στα 70 ή 130 ευρώ, λές να έχει σημασία?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

εχει εχει πως δεν εχει... θα την βαζω σε θηκη μαλακια ( ο τονος στο α ) (...)

μάλακια;

μαλάκια;

μαλακιά;

μαλακή μήπως;

(Φίλε aris, nothing personal.... παρασύρθηκα από ένα άλλο topic!!!)

RANDOMIZE USR 0

Δεν διαφωνώ καθόλου με τον gd..αλλά έχει πλάκα, γενικά, πως εξελισσονται αυτές οι κουβέντες στο forum. Ο άνθρωπος είπε ότι θέλει να δώσει 70 ευρώ...έχουμε φτάσει τα 160 και δεν θα ησυχάσουμε εάν δεν παραγγείλει μια Gibson στο τέλος...πάρε αγόρι μου την πιό φτηνή που θα βρείς από τις αγγελίες να διακοσμήσεις το εξοχικό σου...αλήθεια υγρασία έχει εκεί? ;)

η ερώτηση που "καίγομαι" να κάνω στον άρη είναι

ΤΟΣΟ μπελάς είναι να παίρνεις την πρώτη κιθάρα σου στο εξοχικό, όποτε πηγαίνεις;   ???

Για τις Affinity δεν ξερω το-τα εργοστασια, απλα με Bullet επειδη ειχα προσωπικη εμπειρια, γι αυτο και σου ειπα. Η Standard ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη απο τις αλλες δυο και κατασκευαζεται στην Ινδονησια. Κλεισε ραντεβου με τον τυπο, δοκιμασε την και παρτην.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου