ntroulis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2010 δεν σε προλαβα.... θα σου προτεινα να πουλησεις το εξοχικο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 επειδη ξερω οτι δυσκολευοσασταν να κοιμηθητε αυτες τις μερες , ειχατε σχεδον χασει το μυαλο σας , απο την αγωνια , ηθελα να σας γνοστωποιησω οτι σημερα μολις πριν λιγο πηρα απο ενα παιδι μια squier stratocaster standard προς 100 ευρω... μια χαρα μου φενεται... ωραιο κιθαρακι , αρκετο ποιοτικο για τα 270 που εχει αρχικη... σας ευχαριστω. τωρα μπορειτε να συνεχισετε την ζωη σας σε κανονικους ρυθμους.... ;D φανταστικά! περιμένουμε φωτός! ;) I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 πηρα απο ενα παιδι μια squier stratocaster standard προς 100 ευρω... μια χαρα μου φενεται... alder...είναι? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 alder...είναι? ;D ;D μου αρεσει που ψαχνομασταν με διπλους μαγνητες.... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 μου αρεσει που ψαχνομασταν με διπλους μαγνητες.... Έχεις μπερδέψει (για μία ακόμα φορά), τα θέματα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Έχεις μπερδέψει (για μία ακόμα φορά), τα θέματα (θα λεγα τιποτα για τα 6χορδα) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 μου αρεσει που ψαχνομασταν με διπλους μαγνητες.... μα εχει διπλο κατω... ειναι HSS ... ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΕΓΩ ? με μονο στην γεφυρα ? θα με κοροιδευανε... ;D α πα πα πα ξεφτιλα... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 μα εχει διπλο κατω... ειναι HSS ... ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΕΓΩ ? με μονο στην γεφυρα ? θα με κοροιδευανε... ;D α πα πα πα ξεφτιλα... Άρα είναι το μοντέλο με swamp ash ;D ;D ;D seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Άρα είναι το μοντέλο με swamp ash ;D ;D ;D ναι ρε γαμωτο , δεν εχει alder !!! http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση