Stinky Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Εχει αγορασει κανεις μηπως Jet City? Σκεφτομαι πολυ εντονα να αγορασω τον 20Η γιατι α) ειναι παναλαφρος, β) αποτι διαβαζω εχει αρκετο gain γ) ειναι στα watt που κοιταω δ) μαρεσουν οι EL34 ε) ειναι ενας κινεζος Soldano στ) πολυ προσιτη τιμη Το θεμα ειναι οτι δεν τον φερνει κανεις, και θα κανω τυφλη αγορα απο thomann. Οποτε αν τον εχει καποιος η τον εχει παιξει η αποψη του θα μου ηταν πολυ χρησιμη Eπισης, επειδη δεν παιζουν πολλα φραγκα προς το παρον, σκεφτομαι να αξιοποιησω εναν παλιο Κettner ATS 120 υβριδικο για καμπινα, που φοραει ενα 12αρι V30 Celestion, μεχρι να βρω κανα ψιλο να τσιμπισω μια 2Χ12 Eιναι καλη ιδεα η ο ηχος θα ειναι κλαφτα χαραλαμπε? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δεν τον εχω, ουτε τον εχω δοκιμασει. Αλλα βρηκα αυτο το λινκ που ισως βοηθησει λιγο στην ερευνα http://en.audiofanzine.com/guitar-amp-head/jet-city-amplification/jca20h/editorial/reviews/Suffra-Jet-City.html .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Ωραίος ακούγεται πάντως... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Και εγω τον εχω βαλει στο ματι.....καμποσο καιρο τωρα...Περιμενα καποιος να τον εχει παρει απο το φορουμ... Φαινεται παααρα πολυ καλος και ειδικα στα λεφτα που κανει.... Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Να πω την αληθεια,μου ακουγεται καπως "ρηχος" στο βιντεο του GW, δεν ακουγεται (τουλαχιστον στα δικα μου αυτια) και πολυ soldano. Ελπιζω να μην ειναι αυτο οτι πιο αντιπροσωπευτικο για τον ηχο του ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Ποσο Soldano με 300 ευρω ;D Κοιτα δεν κυνηγαω Soldano. Aπλα ψαχνω μια αξιοπρεπη λυση που να καλυπτει μεχρι εναν βαθμο τον ηχο μου, εως οτου τα οικονομικα μου μου επιτρεψουν να αγορασω κατι καλυτερο. Παντως εχω λιωσει το νετ για κριτικες και δεν βρηκα να λεγεται κατι αρνητικο για τον JCA. Μαλλον θα κανω την πρωτια στο φορουμ και το πειραματοζωο ταυτοχρονα Την φαση με το ηχειο του combo δεν την σχολιασε κανεις ;) Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Οποτε αναμενουμε εναγωνιως το πρωτο ελληνικο τεστ και τα πρωτα κλιψ ;D Το κομπο σαν ηχειο νομιζω θα παιξει μια χαρα,εξαλλου το v30 ειναι κλασικη αξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Και κατι ακομη: Νομιζω οτι οι EL34 που σ αρεσουν απεχουν αρκετα ηχητικα απο τις EL84 που φοραει ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Nαι εχεις δικιο ;D Ταχυτης! Το μονο που ελπιζω ειναι να μην πεσω πολυ εξω μιας και εδωσα εναν Cornford Roadhouse και τωρα θα μεινω με τον JC Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Παντως στην τιμη του ακομη και να μην σου αρεσει τελικα,δεν νομιζω οτι θα εχεις μεγαλη χασουρα με τη μεταπωληση ;) Και στην τελικη,ποιος ανθρωπος με φιδισια κιθαρα με floyd κλπ δεν θα ηθελε ενισχυτη που να εχει εστω και μακρινη σχεση με τον soldano? ;D (ο δικος μου κινεζακος εχει μακρινη σχεση με τον bogner ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση