Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Πιστός στο ραντεβού με τους σολίστες που αναζητούν φρέσκα, χειροποίητα τραξ ::) παραθέτω ένα καινούριο που έγραψα (μπορεί και να μεταμορφωθεί σε ολοκληρωμένο κομμάτι κάποια στιγμή). Κιθάρα, μπάσο, ντραμς σε ύφος περίπου soul. Όσοι πιστοί, σολάρετε με χαλαρή διάθεση. test_new.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Αυτή η έξτρα μπότα μου χαλάει κάπως το groove... ;) Θα έλεγα ίσως να την παραλείψεις... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Αυτή η έξτρα μπότα μου χαλάει κάπως το groove... ;) Θα έλεγα ίσως να την παραλείψεις... :) Έχεις γιγαντιαίο αυτί. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 ωραίο είναι ;) Μπράβο jj :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Έχεις γιγαντιαίο αυτί. :) σορρυ για το εκτός θέματος αλλα δεν άντεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Έχεις γιγαντιαίο αυτί. :) Ε καλά, υπερβάλεις. Σαν επίμονος λόξυγκας είναι ... ;D Αλλά ωραίο το μπάκι τράκι. Δροσερό, μ' άρεσε. Μπράβο jj :) Cale ; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Αλλά ωραίο το μπάκι τράκι. Δροσερό, μ' άρεσε. Kαι μένα. Κρίμα που δεν έχω τη δυνατότητα να παίζω σε b.t. Προς το παρόν. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Kαι μένα. Κρίμα που δεν έχω τη δυνατότητα να παίζω σε b.t. Μικρός είσαι ακόμα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Βρε, longshadow είπαμε!...όχι longears!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Βρε, longshadow είπαμε!...όχι longears!! ;D Ε κάτι θα είναι αυτό που θα δημιουργεί τη μεγάλη σκιά. Μπορεί να είναι και τα αυτιά........ 8) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση