rocka-vic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Ωραίο theod. Όντως καλοκαιρινό. Λαθάκια υπάρχουν αλλά οκ... Τραγουδάει ο δικός μου? ;D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Ωραίο theod. Όντως καλοκαιρινό. Λαθάκια υπάρχουν αλλά οκ... Τραγουδάει ο δικός μου? ;D ο καθηγητας φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 ο καθηγητας φυσικα Λάθος σύνταξη ;D "Ο δικός μου τραγουδάει;" ;D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Λάθος σύνταξη ;D "Ο δικός μου τραγουδάει;" ;D Το επόμενο που θα ανεβάσω Θα είναι ερωτικό τραγούδι για αυτό πρόσεξε τη σύνταξη σου ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Πολύ ωραίο... μπράβο κι από μένα φίλε Θοδωρή! Και δεν ξέρω αν σε κάποιους κακοφάνηκε κάτι στον τραγουδιστή, εμένα το αντίθετο... το έχει το κομμάτι... μπράβο και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Πάρα πάρα πολύ καλό!! Το vibe που θέλατε να βγει, νομίζω ότι βγήκε και με το παραπάνω. Μου άρεσε και σε επίπεδο μιξαρίσματος. Δεν βρήκα ενοχλητικά λαθάκια. Way to go, man!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση