Evilnye Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Καλά μην το παρακάνουμε κιόλας ;) Ωραίος theod! Όντως ο τραγουδιστής κάπως κοφτός ήταν, μήπως πήγε πολύ γρήγορα όλο το κομμάτι γι αυτόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Καλά μην το παρακάνουμε κιόλας ;) Ωραίος theod! Όντως ο τραγουδιστής κάπως κοφτός ήταν, μήπως πήγε πολύ γρήγορα όλο το κομμάτι γι αυτόν; Δε ξέρω η ζοριζόταν επειδή έπαιζε και τραγουδούσε η ηταν αγχωμένος επειδη ειχε παει αργα και η γυναίκα του ειχε λυσσαξει με το τηλέφωνο 8) 8) 8) 8) Θενξ Ευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δεν είναι καθόλου εύκολο κομμάτι πάντως ;) Δεν είναι και δύσκολο. Έχει όμως μαγικές αλλαγές σε διάθεση σε τέμπο και σε ακκόρντα. Αποκορύφωμα στη στροφή...walkin on the sidewalk, hotter than a match head etc... που από Cm γίνεται C, για να μπει στο ρεφραίν. ...περιμένω να κάνει το λάθος, να εκτεθεί δημόσια... Όπως βλέπετε είμαι σοβαρός, να το εκτιμήσει η διεύθυνση. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Καμιά φορα οσο πιο απλο ειναι ενα τραγούδι τοσο πιο δυσκολο ειναι να το αναδείξεις. Πάντως ειναι γεγονός οτι οσο πιο απλη ειναι η μουσικη και κατανοητή τοσο πιο όμορφη είναι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Κι εγώ στις απότομες αλλαγές αναφερόμουν Nestora! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 θα έλεγα πως είναι από τα ευκολώτερα "δύσκολα" τραγούδια πάντως ο τραγουδιστής στο κλιπ το λέει πολύ καλά και με πολύ καλή χροιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 θα έλεγα πως είναι από τα ευκολώτερα "δύσκολα" τραγούδια πάντως ο τραγουδιστής στο κλιπ το λέει πολύ καλά και με πολύ καλή χροιά Αυτο θα του το μεταφέρω ;) Γιατί ενώ είναι πάρα πολυ καλός μουσικός δεν πιστεύει καθόλου στον εαυτό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Να πιστέψει και να παραπιστέψει!Και προφορά πολύ καλή και ωραία χροιά!!! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Να πιστέψει και να παραπιστέψει!Και προφορά πολύ καλή και ωραία χροιά!!! :) δεν μου ακούστηκαν καλά τα φωνητικά. φαινόταν σαν να τα διάβαζε και όχι να τα έχει για πλάκα, και αυτό του μείωνε την απόδοση. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Να πιστέψει και να παραπιστέψει!Και προφορά πολύ καλή και ωραία χροιά!!! :) Πεστα καλη μου :) :) :)Θα σου στείλω το τηλέφωνο του να του τα πεις η ιδια (δε μπορω αλλες συναντήσεις ψυχοθεραπείας στον παραδίδω). Μονο αν το σηκώσει η γυναίκα του κλειστο 8) ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση