evilnanouk Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 ...Αληθεια ρε παιδια...σε τι διαφερουν ;;; Γιατι ειναι τοσο ακριβη η Jackson - πληρωνεις ονομα η τα αξιζει τα λεφτα της;;; Ποσο καλυτερες ειναι απο τις ESP???? ας κανω μια συγκριση: JACKSON Soloist ή ESP M-II (Neckthrough) ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Δεν έχουν και καμιά τρελή διαφορά στην τιμή.. Μια SL2H πρέπει να έχει κάπου 2000e ενώ η ΜΙΙ κάπου 1800e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 ESP ........ESP ........ESP 8) :idea: :!: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Προσωπικά γέρνω προς ESP.Είναι η μόνη εταιρία που έχει μοντέλο παραγωγής πολύ κοντά σε αυτό που λέω "πως θέλω να είναι η κιθάρα μου". Επίσης προσφέρουν πολλά ωραία χαρακτηριστικά(πχ earvana nut)και πολλές φορές πάνε πακέτο με EMG(που προτιμώ :D ) και στηνε τελική δεν πληρώνεις και τα μαλλιοκέφαλα σου You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Στις δύο αυτές εταιρίες πλέον μπαίνει ένας ακόμα ανταγωνιστής η Schecter. Ερχονται και στην Ελλάδα και 8α γίνει χαμός ! Δείτε αυτό και θα καταλάβαιτετι εννοώ: http://schecterguitars.com/imgs/c1_classic_antq.jpg και : http://schecterguitars.com/imgs/c1_hell_bch.jpg και : http://schecterguitars.com/imgs/c1_exotic_nat.jpg Παρατηρήστε τα υλικά και τις τιμές !! lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leatherwolf Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 ...Αληθεια ρε παιδια...σε τι διαφερουν ;;; Γιατι ειναι τοσο ακριβη η Jackson - πληρωνεις ονομα η τα αξιζει τα λεφτα της;;; Ποσο καλυτερες ειναι απο τις ESP???? ας κανω μια συγκριση: JACKSON Soloist ή ESP M-II (Neckthrough) ;;;; ESP ή LTD? Αν λες για LTD τότε μιλάς για θυγατρική της ESP όπως η Epiphone της Gibson ή η Squier της Fender. Αν δεις τα περισσότερα μοντέλα της ESP είναι αρκετά ακριβά ενώ τα αντίστοιχα της LTD αρκετά προσιτά σε τιμές. Ψηφίζω ESP μια και είμαι κάτοχος μια ESP M-III Deluxe. facebook.com/potergeist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Για κάποιο λόγο δεν συμπάθησα ποτέ τις Jackson... H ESP πάντοτε μου φαινόταν πιο 'ώριμη' σαν εταιρία... nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Βασικα οι Schecter εναι τρομερες κιθαρες! Αληθεια θα ερθουν στην ελλαδα?απο ποιον ξερεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leatherwolf Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Καλά κι εγώ θα ήθελα να πάω στον Νάκα αύριο και να δω μια Razorback να περιμένει να την αγοράσω αλλά αυτό μου θυμίζει την διαφήμιση της Tellas που στο τέλος το παλικάρι παίρνει τα trois του πωλητή. facebook.com/potergeist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Προσωπικά γέρνω προς ESP.Είναι η μόνη εταιρία που έχει μοντέλο παραγωγής πολύ κοντά σε αυτό που λέω "πως θέλω να είναι η κιθάρα μου". μια απο τα ιδια... :lol: :lol: (και εχω και ESP...να κανω και την μουρη μου :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση