Zaranis Petros Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 [flash=200,200] λεπτομέρειες για την διπλόχορδη κιθάρα τύπου Βιχουέλας εδώ http://www.p-zaranis.gr/kithara.htm Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Αγαπητέ Πέτρο, Καταρχήν χρόνια πολλά για προχθές! Το κομμάτι είναι φανταστικό (φυσικά), και η εκτέλεση είναι επίσης κρατημένη σε πολύ υψηλό επίπεδο! Δεν έχω ιδέα από κιθάρα, αλλά η συγκεκριμένη ακούγεται πολύ καλά στ'αυτιά μου. Σε ευχαριστώ, προσωπικά, για τον καθαρό αέρα που έφερες με αυτό το clip στο νοιζ! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 μου αρεσει γιατι ειναι διαφορετικό με τα ακούσματα μου...και απίστευτα μελωδικό & τεχνικό... seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Εξαιρετικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Μπράβο τόσο για την κατασκευή όσο και για το παίξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zaranis Petros Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, σας υπενθυμίζω και ένα δεύτερο βιντεάκι που είχα βάλει με ένα πρελούδιο του Μπαχ, όπως βλέπετε είναι πριν κολήσω την Ροζέττα [flash=200,200] Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Μπράβο τόσο για την κατασκευή όσο και για το παίξιμο. +1 :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsaras01 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 +1 :D +1 Rock is deader than dead - Shock is all in your head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Παρα πολυ καλο....αψογος....να΄σαι καλα φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsaras01 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Πολύ καλά και τα υπόλοιπα βίντεο που είδα στο you tube! Μιλάω για το φιλί του Ουρανού! Μπράβο πάλι! Rock is deader than dead - Shock is all in your head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση