Προς το περιεχόμενο

Απώλεια σήματος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mπορει να δοκιμασει αυτο με την προσθηκη ενος πεταλιου at a time...αν οντως το προβλημα προκυπτει απο ενα και μονο πεταλι θα το βρεις ετσι. Αν ομως προκυπτει απο τον αριθμο των πεταλιων, ως cummulative effect, δε θα καταφερεις και πολλα...

Επισης, η ενδειξη ενος πολυμετρου που μετραει capacitance δεν σου λεει απαραιτητα πολλα πραγματα για ενα καλωδιο, οι μετρησεις ακριβειας ειναι σχετικα περιπλοκη διαδικασια  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

.To behringer έχει και μία έξοδο bypass

δεν υπαρχει καμμια διαφορα και αυτη buffered ειναι,ξεκινα αφαιρωντας το wah & το tuner

Επισης, η ενδειξη ενος πολυμετρου που μετραει capacitance δεν σου λεει απαραιτητα πολλα πραγματα για ενα καλωδιο, οι μετρησεις ακριβειας ειναι σχετικα περιπλοκη διαδικασια

μονο ΕΝΑ πραγμα μετραει στο "ηχο" ενος καλωδιου και αυτο ειναι το capacitance,αν ειναι χαμηλο τοτε δεν κοβει πριμα και σημα (βεβαια αυτο δεν το επιζητουν ολοι μια και σε πολλα ειδη μουσικης αυτος ο ηχος δεν ταιριαζει ),το capacitance μετριεται δε πανευκολα δεν χρειαζεται καμμια μετρηση...ακριβειας.... :)

είναι true bypass.

καλα μη νομιζεις οτι και το  true bypass ειναι πανακεια για καλο ηχο,πολλα πεταλια true bypass μαζι δεν ειναι και οτι καλυτερο (ομως εσυ εχεις ελαχιστα πεταλια οποτε δεν σε αφορα) 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Θα συμφωνήσω στο να

1) τσεκάρεις τα πετάλια ένα ένα με δύο καλά καλώδια.

2) στην συνέχεια βγάλε όσα σου κάνουν φτωχό το σήμα.

3) τέλος βάλε όλα τα πετάλια που δεν αλλοιώνουν το σήμα και μεταξύ τους βάλε τα φθηνά καλώδια και δες αν κάνουν και αυτά ζημιά στο σήμα .

a) εάν φταίνε τα καλώδια αγόρασε ποιοτικότερα,

β) εάν φταίνε κάποια πετάλια και τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε τότε βάλτα σε λούπα

( true bypass π.χ. http://www.jampedals.com/index.php?page=true-bypass-multi-box&hl=el_GR ).

Πολύ πιθανό να έχεις πάνω από έναν αρνητικό παράγοντα.

να θυμάσαι ότι με 5-6 μέτρα καλώδιο και τα πετάλια σου ακόμα και με ένα καλό buffer και όλα τα άλλα true bypass ενδεχομένως να έχεις και πάλι απώλειες σίγουρα όμως δεν θα έχεις μουντό ήχο.

Μην ξεχνάς οτι τα κύρια σου καλώδια είναι ποιώ σημαντικά από τα μικρά που ενώνουν τα πεταλάκια και είναι αρκετά σημαντικό να είναι καλής ποιότητας

Επειδή έχω το cry baby έχω να σου πώ ότι αν δεν το έχεις mondάρει σε true bypass τότε απλά σου καταστρέφει το ήχο όταν είναι κλειστό ,το μόνταρα και όλα καλά,(εαν θές στείλε π.μ. να σου στείλω Link να το κάνεις μόνος)

δηλαδή +1 στον superfunk έχει δίκιο

¨Οσο για τα χύμα πολύχρωμα μου έχουν τύχει να είναι καλά (thomman) μου έχει τύχει και να ψήνομαι να τα κάνω αντιστάσεις για θερμοσίφωνα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σας παρουσιάσω τα κατά την γνώμη μου χειρότερα καλώδια της αγοράς --->  http://www.dcmusicstore.com/Fender-California-Cable

έχω πάρει πολλά κακής ποιότητας (ηχητικής από αντοχή είναι πολύ καλά)

αλλά τέτοιο χάλι ποτέ.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σας παρουσιάσω τα κατά την γνώμη μου χειρότερα καλώδια της αγοράς --->  http://www.dcmusicstore.com/Fender-California-Cable

έχω πάρει πολλά κακής ποιότητας (ηχητικής από αντοχή είναι πολύ καλά)

αλλά τέτοιο χάλι ποτέ.

Moυ εφτιαξες τη μέρα τώρα.Αυτά τα καλώδια χρησιμοποιώ σαν main καλώδια.

Και εγώ τα χρεισημοποιούσα 2 χρόνια και χαιρόμουν που δεν χαλάγαν και ήταν και χρωματιστά...

αλλά όταν χάλασε το ένα και πήρα καβάτζα μέχρι να το φτιάξω κουφάθηκα...

(λογικό δεν είχα συνηθίσει στα πρίμα :P ,τους είχα και αυτογηόμενα neutrik τρομαρα μου... )

::) ε ψέματα να πω? :P

Ομως είναι αρκετά φθηνά,αντέχουν πολύ...πάρα πολυ..

και έχουν και πιασάρικο χρώμα! :D

ε δεν γίνεται να τα χουμε κιόλα.

Πάντος πιστεύω δύσκολα κάποιος θα με διαπσεύσει για τα συγκεκριμένα καλώδεια.

Nαι αλλά το θέμα είναι ότι όταν παίζω καρφί με τα συγκεκριμένα fender καλώδια στον ενισχυτή ο ήχος είναι super.Δεν νομίζω να είναι απο αυτά.!

Tελικά βρέθηκαν οι ένοχοι.Ηταν το cry baby και artec analog delay που κάναν τη ζημιά.

Μόλις τα έβγαλα απο τη αλυσίδα μου τα πεταλάκια ,πήρε ο ήχος μου αναπνοή.

Τα δοκίμαζα ένα ένα για να δώ ποιά είναι τα tone suckers.

Θα αλλάξω τα καλώδιάκια μου με κάποια καλύτερα και θα στείλω το wha στον Jam να μου το κανει true bypass.

Ε.... με τον ξάδερφο για να βρούμε σωστό Wah αγοράσαμε......5 (από τις αγγελίες) τα ξεκλαρίσαμε τα wah.....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Ε.... με τον ξάδερφο για να βρούμε σωστό Wah αγοράσαμε......5 (από τις αγγελίες) τα ξεκλαρίσαμε τα wah.....

Ποιό πήρες τελικά?

Tελικά βρέθηκαν οι ένοχοι.Ηταν το cry baby και artec analog delay που κάναν τη ζημιά.

tbp my ass δηλαδη.... ;D

Θα αλλάξω τα καλώδιάκια μου με κάποια καλύτερα .

πεταμενα λεφτα...

και θα στείλω το wha στον Jam να μου το κανει true bypass

σωστη κινηση...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου