Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με παραγγελία κιθάρας Radulovic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Την ουρά μας θα κυνηγάμε πάλι ;

Αμα πας στον όποιο μηχανικό ναναι χωρίς να τον ξέρεις για να σου στήσει τη μηχανή για το SBK δεν σου φταίει ο μάστορας που πήγαινε το ρημάδι σα πατίνι αλλά η κακή σου επιλογή που είναι τελικά ευθύνη σου.

Αν δεν ξέρεις, δεν προχωράς.&-

Δεν πας στον custom luthier ως διαδικασία εκμάθησης αλλά ως αποτέλσμα ώριμης επιλογής.

Δεν σε καταλαβαίνω απόλυτα που διαφωνείς αλλά και δεν μου απαντάς...ο Radoulovic τι είναι (κατά τη γνώμη σου) τελικά?

Τον κόβεις για luthier?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι οκ .. Αλλα αποφασιστε τελικα γιατι παρατηρουνται διαφορετικες αντιδρασεις απο τα ιδια ατομα σε ιδια θεματα!! Τυχαιο δεν νομιζω!!

Ναι οκ .. Αλλα αποφασιστε τελικα γιατι παρατηρουνται διαφορετικες αντιδρασεις απο τα ιδια ατομα σε ιδια θεματα!! Τυχαιο δεν νομιζω!!

Θανάση, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να σταματήσεις να τρολλάρεις?

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δεν σε καταλαβαίνω απόλυτα που διαφωνείς αλλά και δεν μου απαντάς...ο Radoulovic τι είναι (κατά τη γνώμη σου) τελικά?

Τον κόβεις για luthier?

Δεν επεδίωξα να σου απαντήσω.

Απλώς δεν θέλω να μπω στη κουβέντα "τι είναι ο Luthier; Μην είν τα μπράτσα τα καλά, σώματα γεροδεμένα;"

Δεν τον ξέρω, δεν τον εμπιστεύομαι. Simple as that.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Θεωρώ ότι πρέπει να είναι κοινή λογική...και εάν μη τι άλλο εδώ μέσα, τέτοια θέματα τα έχουμε συζητήσει πολλες φορές. Και εγώ από εδώ τα έμαθα, και κάποια τα επιβεβαίωσα και πρακτικά (πχ λούστρα).

Απλά, θεωρώ ότι μπερδεύουμε τις partcaster με τις custom...Τες πα..

Ε...! ειπαμε οχι κι ετσι δα!?

...αλλα ασεχετο και προς ολους(εκτος θρεντ)

ΓΙΑΤΙ? βαζουμε τα δακτυλακια και βγαζουμε τα ματακια μας οταν εχουμε και Γ##Ω τους τεχνιτες επαε?

Α! ΡΕ!CHE που μας χρειαζεται ωρες ωρες.

Νταξ εχει ο μπαμπας λεφτα και μου κανει η φεντερ υπογεγραμενα? το ασπαζομαι.

Ειμαι μαγκας? Τοτε παρτη (ε)τσε παρτη κι αλλιως.(κρητικος εμαι κοπελια)

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Να κάνω (λέω εγώ τώρα) το συνήγορο του διαβόλου...

Καμιά φορά custom είναι 1 όργανο με καθιερωμένο σχήμα, αλλά περίεργα specs, όπου πράγματα όπως το χρώμα και το pickguard είναι δευτερεύοντα (π.χ. :25,5" scale , 44.5cm nut width , wizard neck contour κ.τ.λ.).Πόσο θα το χρέωνε η warmoth, πόσο ένας ντόπιος μάστορας και πόσο κάποιος ο οποίος ζεί και εργάζεται σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλόκ;Είναι καθαρά θέμα κόστους.Αφήστε να μας πεί ο alpacino πρώτα τι παρήγγειλε, γιατί το παρήγγειλε στον κύριο αυτόν και μετά το συζητάμε.

Τώρα όσον αφορά το ρατσιστικό σχόλιο, μην κάνουμε τις μυξοπαρθένες...Όλοι  πάνω στα νεύρα μας έχουμε πεί πράγματα που δεν τα πιστεύουμε(ξαναλέω εγώ τώρα).

Αυτά...

Λέω και εγώ,

Για να κάνεις custom οργανο πρέπει να είσαι 1000% σίγουρος πως θα βγει και να εισαι "από πάνω" όταν φτιάχνεται γιατι δεν θα έχεις 2 ευκαιρία Η θα εισαι πολυ υπερ ανω.

εννοειται πως θα εισαι μερακλής και δεν θα ασχολεισαι με 100-200 ευρα πανω κάτω αρκει να βγει οπως το θες

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος.Ακόμα και οι πιο έμπειροι μπορεί να την πατήσουν.Δεν είναι σωστό όμως να τους σταυρώνουμε.Να μας προειδοποιήσει ήθελε ο άνθρωπος.

Δεν ξερω κανενα ελληνα μαστορα παντως που με αυτα τα λεφτα θα σου εφτιαχνε οποιαδηποτε κιθαρα και να του ζηταγες .

Αποτι διαβαζω η δουλεια ειχε ξεκινησει κανονικα . Τωρα στις custom δουλειες ολα παιζουν . Υπαρχει και το ενδεχομενο της καθυστερησης .Δηλαδη γιατι αν αργησει ο Anderson ειναι δεκτο ενω αμα αργησει ο Radulovic δεν ειναι δεκτο ?

Recording is God's way of tellin you that you suck

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου