kokobloko Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 εγω εχω αυτο και ειμαι κομπλε για τον ηχο που θελω και τη μουσικη που παιζω..α και που' σαι...15,5 ευρώ ... http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Guitars/Distortion-pedals/Danelectro-D-2-Fab-Overdrive-/art-GIT0012517-000 Danelectro FAB Overdrive Demo qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 στις εντάσεις που παίζω δέν βγάζει πολύ ψυχή θέλω κάτι που να ακούγεται όπως όταν τα δίνει όλα ένας λαμπάτος , όπως ας πούμε όταν σπάει ένας καλός μικρός.αλλά εννοείται χωρίς να κουφαθώ. το άλλο κανάλι να αναλάβει να με εκσυγχρονίσει λίγο . να βγάλει πολύ τις αρμονικές και να δώσει όγκο κ.τ.λ. οχί σε φάση thrash αλλα να έχει όγκο και δύναμη . επίσης δέν θέλω να χάσει την πολύ καλή ανταπόκριση στις δυναμικές που έχει τώρα το Με αυτη σου τη φραση ειναι σα να φωτογραφιζεις το Plexitone...Ακουσε το σιγουρα σε ενα καλο λαμπατο (ιδανικα στον ενισχυτη σου...) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiator Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Εγω θα σου προτεινω το MI Audio blues pro. Κατα τη γνωμη μου καταπληκτικο overdrive και σχετικα φτηνο! Καμμια σχεση με tubescreamer (ειναι λιγο πιο κομπρεσαρισμενο, με ογκο στα μπασομεσαια) Δουλευει καλα με κομπρεσορα και booster και συνεργαζεται τελεια με μονοπηνιους (αλλα και με διπλους) . Εγω το λατρευω! Ακουσε το πριν αποφασισεις! Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 εσύ μου φαίνεται στο τέλος θα πάρεις η το xotic RC η το fulltone OCD ...με το που pushαρεις τον ενυσχητή σου με αυτά ύστερα ,βγάζοντας τα ..πάντα κάτι θα σου λύπει... ;) για άκου τα :) http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε 2 tubescreamers μαζί.Αυτό κάνω εγώ.Εχω το ένα για απαλό overdrive και περίπου στην ίδια ρύθμιση έχω ακόμη 1 δίπλα.Οταν τα πατάω και τα 2 έχω φοβερό γκάζι.Τry it! ;) Aν θές οποσδήποτε 1 διπλό πετάλι έχει ο jam διπλό tubescreamer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis___ Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 προσωπικη γνωμη για overdrive πεταλι suhr riot,για ριξε μια ματια εδω ;D ;) ;)(ειναι distortion αλλα ειναι φουλ πιστευω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 δικάναλο θέλει το παιδι a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis___ Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 ας παρει δυο!! :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 και 2καναλο και λαμπατο μπορεις να το βρεις στις αγγελιες ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joh Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 καλησπέρα... τα πετάλια που μου προτείνατε είναι για να τα πάρει κάποιος όλα και να παίζει ανάλογα τις μέρες του! Εγώ τελευταία φορά που πήρα πεταλάκι ήταν το ovedrive boss , πρίν 8 χρόνια , και τότε δεν το έψαξα πολύ. Βγάζουν απίστευτους ήχους! χωρίς να 8έλω να τη σπάσω σε κανένα, σε σχέση με μια πεταλιέρα της boss που χρησιμοποιούσα και είχε μόνο κατι ξερά τελείως distortion αυτα που στιλάτε , τουλάχηστων απ τα video , μέρα με τη νύχτα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση