joh Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα μάγκες . σκέφτομαι να εμπλουτίσω λίγο τον ήχο μου , μιας και έχω στη κατοχή μου μόνο τα 2 κανάλια του ενισχυτή μου (footswitch) και ένα crybaby original. μου αρέσει πολύ το ζεστό απαλό drive του overdrive σάν του tubescreamer, αλλά θα ήθελα να έχει και ένα 2ο κανάλι το πεταλάκι για ογκώδη ήχο distorted για να έχω πιο πολύ ευελιξία . Α και να είναι και λαμπάτο κατά προτίμηση . έχω δει το VOX BULLDOG DISTORTION, πιστεύετε θα με καλύψει ; Mexican fat stratocaster Laney vc15 crybaby original ευχαριστώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε το Line6 DM4. Δεν είναι λάμπα αλλά είναι βολικό και έχει καλό ήχο. Σε τι λεφτά ψάχνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joh Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 μέχρι 200-250 σε καινούργιο για να το βρω μέχρι 100-120 σε μεταχειρισμένο .άντε λίγο πιο πάνω κατ εξαίρεση .. το έβλεπα και το line6... δεν είναι λάμπα αλλά έχει 4 κανάλια ... με χαλάνε οι digital ήχοι όμως πολύ... ακούγετε στο συγκεκριμένο ότι είναι προσομοίωση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δες ή καλύτερα άκου εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Νομίζω θα ήταν καλό να τσεκάρεις και το Carl Martin Plexitone. Το έχω εδώ και λίγο καιρό και είμαι υπερευχαριστημένος. Εκτός από ανεξάρτητα παραμετροποιήσιμα (όσον αφορά το gain) overdrive (crunch) και distortion διαθέτει επίσης και ξεχωριστό 20db clean boost. Αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται εντός των ορίων του budget σου καινούργιο. Έχε επίσης υπόψη σου ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι "λαμπάτο" το πεταλάκι για να έχεις ζεστό overdrive και distortion! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joh Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 στο βίντεο με το line6 ακούγετε πάρα πολύ πιστικός ο ήχος .απο κοντά είναι το ίδιο ; το Carl Martin Plexitone φαίνεται και αυτό πολύ καλό θα το ψάξω όταν φύγω απ το γραφείο ; το line6 ξέρω που να το βρω ,to Plexi το έχουνε και Αθήνα η μόνο e-shops ? Αυτό θα το παίρνατε ; BLACKSTAR HT DUAL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 με ένα γρήγορο search... http://www.intune.gr/productList.asp?ITMID=108 http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 παντως το line6 ειναι λίγο παλιό. Εντάξει, δεν έγινε τιποτα που είναι ψηφιακό, αλλά να δώσεις τόσα λεφτα για προιόν τόσο παλιο δε λεει. (για μενα τουλαχιστον) για το bulldog ψαξε λιγο στο φορουμ, εχουν ειπωθεί πολλα. Η δική μου άποψη: http://www.noiz.gr/index.php?topic=171688.msg371061#msg371061 αν δεν το είχα γυρίσει στην πεταλιέρα, θα δοκιμαζα σίγουρα το blackstar που λες, είναι πολλά υποσχόμενο, τόσο απο specs όσο και απο ηχητικά δείγματα (εστω και του youtube) κανε και κανενα search, θα βρεις πολλές ακομα πληροφορίες a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_evh Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 αν θες οπωσδηποτε δευτερο καναλι στο πεταλακι, μου ερχεται κατευθειαν το vox satchurator που μ αρεσε πολυ, κ δεν ειναι πολυ ακριβο. παντως και με ενα 'σκετο' tubescreamer πχ, θα μπορουσες να εχεις ποικιλια στον ηχο σου. Παιζοντας στο od καναλι του Laney, κατεβαζοντας το volume της κιθαρας θα καθαριζε ο ηχος (αναλογα την κιθαρα κ το μαγνητη βεβαια..) και μετα δυναμωνοντας το volume και ενεργοποιοντας κ το tubescreamer θα πηγαινες ακομα πιο μακρυα... βαλε στην εξισωση και το ποσο 'επιθετικα' θα χτυπας τις χορδες καθε φορα κ αμεσως εχεις παρα πολλες επιλογες στον ηχο... ενιγουει.. μια αποψη ειναι κ αυτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VinnieT Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 μπορεις να δεις και αυτο: http://www.dv247.com/studio-equipment/visual-sound-v2-jekyll-and-hyde-overdrive-distortion-guitar-effects-pedal--37002 δεν ειναι λαμπατο αλλα σε ενα laney lc15 που το εχω ακουσει- παιξει που αρεσε αρκετα και ειναι οντως ζεστος ο ηχος. Μπορεις να δουλευεις ειτε το ενα καναλι ειτε το αλλο ειτε και τα δυο μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση