InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Τι εφφέ χρησιμοποιεί η κιθάρα που παίζει τη μελωδία? Καμιά ιδέα ? Forward στο 2:00 για όποιον βαριέται την εισαγωγή thanks :) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Και αυτό , τα εφφέ της σόλο κιθάρας, έχω πάθει πλάκα εδώ και μέρες με το συγκεκριμένο εννιάλεπτο σόλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 εμενα το πρωτο με μια γρηγορη ακροαση μου ακουγεται σαν πενια παντως! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosg Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Εγώ πιστεύω οτι έχει και reverb ή delay αλλά με πολύ μικρό χρόνο επανάληψης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Μάλλον παίζει αυτό που στο μπουζούκι ονομάζουν "τρίλια" (αν θυμάμαι καλά), δηλαδή υποδιαιρείς την νότα σε 32α/64α και χρησιμοποιεί reverb με μεγάλη "ουρά". Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση