Spiros Poullos Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Καλα και εσύ δεν ζήτησες μία βάση???Ολόκληρο μαγαζί μία βάση θα είχαν δεν μπορεί.... φυσικα και ειχε αφου σε drumkit τα δοκιμασα, απλά άλλο να πάρεις μια ιδεα από τα demo stands ωστε να διαλέξεις πια απο αυτά θα δοκιμασεις κανονικα. εγω διαλεξα 4 απο τα πολλα που ειχε, με πιάνεις? και εκατσα και τεσταρα τα 4 αυτά σε ενα drumkit ωστε να καταλήξω στο K Custom. Παρεπιπτόντως δοκίμασα Sabian AA 16'' Bright Crash, Zildjian Avedis Thin Crash 18'' άλλο ενα που δε θυμάμαι πιο ήταν και το K Custom που κατάληξα σαυτό. στο china ήταν πιο ευκολα τα πράματα αφού ήμουν ανάμεσα σε 2 Sabian και κατέληξα στο Hand Hammered 16'', εκει ήμουν πολύ κωλόφαρδος πιστεύω και απορώ πως υπήρχε ακόμα εκει με 50% εκπτωση... Παρεπιπτόντως μιας και μιλάμε για Dark ή Bright το K Custom είναι με παραδοσιακό φινίρισμα προς το γυαλιστερό με ωραίο τόνο, ωραίο ''σωμα'' σα πιάτο σχετικά ευλίγιστο και σε ήχο κατι ενδιαμεσο σε Brigh - Dark προς το bright. To HH είναι brilliant finish αλλά αν δε μπουν και ηλεκτρικές κιθαρες από πανω και γκάζια δε θα το κρίνω...πρέπει να ναι παντως γ****ρο κομμάτι... Αν και δε θα με χαλαγε ενα Oriental China Trash 16... οταν τα δοκιμάσω στη πρόβα θα ξαναπώ εντυπώσεις δεν σε κατηγορησε και ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει την απαιτηση να ενημερωνεις εδω μεσα για το καθε τι που μπορει να γινεται στον εξω κοσμο...Εγω δεν εχω να το κρυψω οτι μπαινω στο νοιζ ως επι τω πλειστω για τις αγγελιες,αντε και για κανα θεματακι.Ο,τι ειπα το ειπα καθαρα με χιουμορ(τι να πω,ισως δεν το καταλαβες...)και να καθομαι να απολογουμαι για δευτερη φορα μου φαινεται καπως υπερβολικο.Αν θες μα κρινεις τον αλλον απο το ψευδωνυμο του ή το ποσα ποστ εχει κανει οκ... δεν ειπα ότι με κατηγορησε καποιος να διαβασεις προσεκτικότερα τί ειπα... την αποψη μου ειπα απλά...παρτην όπως θες αλλα και η δική σου αποψη σεβαστη δε κρατάω κακια...δε γνωριζόμαστε στην τελική οπότε δε τρέχει απλά δεν ειμουν ο μόνος που σε ''κατηγόρησε'' ...αλλά δε τρέχει φίλος! ειλικρινά...καληνύχτα νοιζάδες ;) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 τι είσαι μοντερέητορ ή αστυνομία να μας μαζέψεις?? φιλικά πάντα. εγω ειπα ''μαζευτήτε'' σιγα μη μπω στο κόπο να ''σας μαζεψω''... ;D σερβιτόρος ειμαι φιλε ουτε μοντ ουτε μπατσος ;) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 peace brothers...... δεν ειναι για καυγα το θεμα! ας μην ανεβαινουν οι τονοι αερα πατερα! :) σπυρε, οποτε ξαναερθεις σπιτι,φερε και τα φρεσκα πιατινια να ακουσουμε! (ελπιζω να μην τσακιζουν αυτια, οπως και τα προηγουμενα, ελπιζω να πηρες κατι πιο μαζεμενο αυτη τη φορα! :P) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 εγω ειπα ''μαζευτήτε'' σιγα μη μπω στο κόπο να ''σας μαζεψω''... ;D σερβιτόρος ειμαι φιλε ουτε μοντ ουτε μπατσος ;) Eε αφού είσαι μεταλλας ρε ακόμα και στο attitude... ;D ;D ;D ;D ;D Aμα δεν τα χώσεις μια φορά την μέρα, δεν μπορείς... ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asskickere Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Εννοειται πως δεν θελω να ανεβασω τους τονους, απλα να εξηγησω οτι περι μιας προτασης χιουμοριστικου περιεχομενου επροκειτο και τιποτα παραπανω...ελπιζω απλα να μην καταλαβες τις προθεσεις μου ειχα και οχι να πιστευεις οτι οντως εχω καποιο προβλημα μαζι σου.Ειναι φανερη και πολυ σωστη η συμμετοχη σου αλλωστε στο φορουμ...Δεν τρεχει καποιο προβλημα...Και για να μη βγω οφτοπικ ;D θα προτινα πριν αγορασεις να ριξεις μια ματια και στα bosphorus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 εγω ειπα ''μαζευτήτε'' σιγα μη μπω στο κόπο να ''σας μαζεψω''... ;D σερβιτόρος ειμαι φιλε ουτε μοντ ουτε μπατσος ;) Σερβιτόρος??? Τουλαχιστον την μαλλιουρα την συντηρείς ακόμη??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση