iliasaek Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 Updated :D Σε αυτό το υπέροχο jam-board, ποιά είναι η σειρά σύνδεσης των πεταλιών;;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2018 Zvex fuzz factory-xotic rc-ctc ziggy-ctc black magic-volume pedal-t-rex tremster-jam delay Llama-Dod rubberneck-ctc splash II-Line 6 M5-Tc electronic ditto Στο send του true bypass looper έχω το t-rex και στο return το ditto ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Η σημερινη, δοκιμαστικη compact πεταλιερα μου! Τεσσερα od πεταλια στη σειρα. Το ενα μπουσταρει το αλλο. Προσεθεσα το mxr. Το soul food πηρε τη θεση του spark mini, κυριως, για λιγο παραπανω ενταση. Το mojomojo αντικατεστησε το ocd και πλεον εχω λιγο παραπανω ratο/fuzzοηχο. Οι συνδυασμοι των πεταλιων αυτων μου διδουν μπολικους και καινουργιους ηχους. Θεωρω οτι αναβαθμιστηκα ηχητικα. Θα το δοκιμασω στην προβα σε υψηλες εντασεις ωστε να βεβαιωθω για το αποτελεσμα. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos1984 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρκετές αλλαγές φέτος. Το γύρισα σε stereo wet - dry - wet για καλύτερη αίσθηση στα in-ear. Έρχεται σύντομα και το σχετικό βιντεάκι που αναλύω το rig μεχρι θανάτου. Επεξεργασμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 από panos1984 1 "Everything should be made as simple as possible, but no simpler" (except my pedalboard) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Απλα και πΓιοτικα 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Απλα και πΓιοτικα Το πανω αριστερα και το κατω δεξια τι ειναι; 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, fenderiarhs είπε Το πανω αριστερα και το κατω δεξια τι ειναι; Ibanez Echo Shifter analog delay, Plutonium Chi Wah Wah. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2018 Το εχω αλλαξει 30 φορες. Περιμενω ενα wampler στη θεση του mxr 78' και κλεισαμε για φετος.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) This Wahcko really tied the room together... Τρομερό πετάλι, και παρόλο που συμφωνώ με την άποψη ότι ο παίκτης κάνει το wah και όχι το ανάποδο, προσωπικά δεν έχω ξανααισθανθεί τόσο φυσικά και όμορφα παίζοντας με τέτοιας κατηγορίας εφέ.. και αυτό από μόνο του βοηθάει ώστε να το αξιοποιώ όσο καλύτερα μπορώ. Γενικά τώρα, μοιάζει να έφτασε το τέλος μιας μεγάλης διαδρομής σε ό,τι έχει να κάνει με την αναζήτηση των ιδανικών πεταλιών για την πάρτη μου (αν και ποτέ μην λες ποτέ με αυτά). Επεξεργασμένο 21 Οκτωβρίου 2023 από fusionakis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου Έτοιμο το μικρούλι pedalboard για το live της Κυριακής. Στα πετάλια που θα χρησιμοποιήσω, κατέληξα εύκολα. Για κιθάρα ακόμα να αποφασίσω (στρατ ή charvel μάλλον)… 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση