dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 φαντάζομαι πως είναι το μεγάλο... ::) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 φαντάζομαι πως είναι το μεγάλο... ::) Εντάξει το μεγάλο έχει κάποια πράγματα που σε συνθήκες live μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Τώρα έχω λιγότερες επιλογές σε fuzz & boost και δεν έχω την επιλογή για stereo set up, που σε live δε μπόρεσα ποτέ να το χαρώ. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Απορία (ίσως λίγο χαζή): τα πετάλια του μικρού board είναι δεύτερη φορά αγορασμένα, ή τα βάζεις-βγάζεις στο μεγάλο ή στο μικρό ανάλογα την περίσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 απορία (ίσως χαζή...) πως πατάς τους διακόπτες των πεταλιών στη δεύτερη ή τρίτη σειρά? (δεν πατάς και τα ποτενσιόμετρα της προηγούμενης?) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Απορία (ίσως λίγο χαζή): τα πετάλια του μικρού board είναι δεύτερη φορά αγορασμένα, ή τα βάζεις-βγάζεις στο μεγάλο ή στο μικρό ανάλογα την περίσταση; Μακάρι να είχα το budget να τα έχω διπλά, θα τα μεταφέρω από το ένα στο άλλο. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 απορία (ίσως χαζή...) πως πατάς τους διακόπτες των πεταλιών στη δεύτερη ή τρίτη σειρά? (δεν πατάς και τα ποτενσιόμετρα της προηγούμενης?) Έχω κάνει πολλά χρόνια μπαλέτο και μπορώ να τα πατάω χωρίς πρόβλημα. Σοβαρά δε μου έχει δημιουργησει πρόβλημα, αν εξαιρέσεις το tuner τα άλλα πατιούνται πολύ εύκολα. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Μακάρι να είχα το budget να τα έχω διπλά, θα τα μεταφέρω από το ένα στο άλλο. Κι εγώ αυτό υπέθεσα, αλλά είπα να ρωτήσω. Έχεις υπολογίσει το χρόνο που χρειάζεσαι για να βγάλεις πετάλια και καλώδια από το μεγάλο και να ετοιμάσεις το μικρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2017 Κι εγώ αυτό υπέθεσα, αλλά είπα να ρωτήσω. Έχεις υπολογίσει το χρόνο που χρειάζεσαι για να βγάλεις πετάλια και καλώδια από το μεγάλο και να ετοιμάσεις το μικρό; Τα καλώδια και οι τροφοδοσίες είναι διαφορετικά. Αν δεις στο μεγάλο ειναι πιασμένα με zip ties οπότε όλα είναι στη θέση τους και περιμένουν. Λογικά δε θα ειναι πάνω από 15 λεπτά η αλλαγή. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Test drive day Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 @ Tamtam: έχεις πεταλάρες, δεν το συζητώ. Αλλά κάνε τους ένα συγύρισμα, να χαρείς! Παίζεις και live, θα μειώσεις και τις πιθανότητες ατυχήματος στη σκηνή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση