Έκτορας Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Κεντάς, κανονικότατα... :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Πολλές διαφορές σε σχέση με την τελευταία φορά που πόσταρα, σημαντικότερη αυτή του ABY στησίματος. Επίσης προσπάθησα να είναι όσο πιο πολύ τακτοποιημένα γίνεται από θέμα καλωδίωσης. Σχεδόν όλα τα καλώδια είναι Evidence Monorail με SIS βύσματα. Πολύ οργανωμένος φίλε! 2 ερωτήσεις: πρωτον τα τροφοδοτικά που χρησιμοποιείς τι ειναι και δεύτερον αυτά τα εξαρτήματα που στερεωνεις τα καλωδια στην πεταλιερα πως τα λενε και που τα βρισκεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Το τροφοδοτικό είναι της gigrig, το generator και έχω κάποια splitters της ίδιας εταιρίας για isolated τροφοδοσία και προσομοίωση μπαταρίας σε ένα από τα fuzz. Τα άλλα λέγονται 4way cable tie mounting base της Hellermann Tyton, δεν ξέρω αν θα βρεις στην Ελλάδα αν όχι στείλε μου pm. ;) www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Κεντάς, κανονικότατα... :o :o :o Σε μερσώ www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 @ Zappa Έργο τέχνης!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Πολλές διαφορές σε σχέση με την τελευταία φορά που πόσταρα, σημαντικότερη αυτή του ABY στησίματος. Επίσης προσπάθησα να είναι όσο πιο πολύ τακτοποιημένα γίνεται από θέμα καλωδίωσης. Σχεδόν όλα τα καλώδια είναι Evidence Monorail με SIS βύσματα. Από τις πιο ενδιαφέρουσες πεταλιέρες - τι έχεις σε κάθε τα Α/Β path; To skreddy echo πρέπει να ναι τρομερό παρότι είναι pt2399-based, ο Skreddy είναι απίστευτος! Πώς σου φαινεται ως τώρα; Thanks! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Από τις πιο ενδιαφέρουσες πεταλιέρες - τι έχεις σε κάθε τα Α/Β path; To skreddy echo πρέπει να ναι τρομερό παρότι είναι pt2399-based, ο Skreddy είναι απίστευτος! Πώς σου φαινεται ως τώρα; Thanks! Σε ευχαριστώ πολύ. Το Α/Β είναι στο τέλος της αλυσίδας και σπλιτάρω σε 2 ενισχυτές. Το χρησιμοποιώ πρώτη φορά και δηλώνω ενθουσιασμένος. Το skreddy το έχω πολλά χρόνια, το είχα παραγγείλει λίγο μετά που ξεκίνησε να τα βγάζει και δεν το έχω βγάλει ποτέ απο πεταλιέρα μου. Δίνει μια επιπλέον διάσταση στον ήχο που δεν το συναντάς συχνά σε πετάλια. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Ωραια κατασκευη! 2 ερωτησεις 1.τα ΠΙΣΩ πεταλια ΠΩΣ τα πατας?Δεν χτυπας τα μπροστινα?Εγω στη θεση σου θα τα σηκωνα ψηλοτερα με καποιο elevation μηχανισΜα,η απλα κομματια κΣυλου 2.το μοναδικο buffer στην αλυσιδα σου ειναι το BOSS? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Ωραια κατασκευη! 2 ερωτησεις 1.τα ΠΙΣΩ πεταλια ΠΩΣ τα πατας?Δεν χτυπας τα μπροστινα?Εγω στη θεση σου θα τα σηκωνα ψηλοτερα με καποιο elevation μηχανισΜα,η απλα κομματια κΣυλου 2.το μοναδικο buffer στην αλυσιδα σου ειναι το BOSS? Σε ευχαριστώ Νίκο, έχω βάλει στο lehle ένα μικρό κομμάτι κόντρα πλακέ για να το πατάω πιο εύκολα, στα υπόλοιπα η πρόσβαση είναι αρκετά εύκολη. Στο κουρδιστήρι ίσως να ήθελε αλλά δεν είναι πρόβλημα. Buffer έχω το boss, το klon και το magnifier. Είναι αρκετά. Σε a/b με το σήμα καρφί, έχω λίγο περισσότερα ψηλά αλλά επειδή ο magnatone τα χρειάζεται δε με ενοχλεί. Στους υπόλοιπους το φέρνω με το eq τους. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Είναι και το El Cap & το Mobius που μπορούν να γυρίσουν σε buffered bypass για spill-over, βεβαίως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση