Satanas Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος Έκτορα και με πολύ ποιότητα στις επιλογές :) Μια ερώτηση ,το pedaltrain Junior είναι αυτό που έχεις ? Φιλε δεν ειναι το junior http://www.thomann.de/gr/pedaltrain_junior_sc_bag.htm Eιναι αυτο αν βλεπω καλα.... http://www.thomann.de/gr/pedaltrain_twohc.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος Έκτορα και με πολύ ποιότητα στις επιλογές :) Μια ερώτηση ,το pedaltrain Junior είναι αυτό που έχεις ? Ευχαριστώ μάγκες. Ο Σατανάς έχει λάθος και εσύ είσαι μέσα. ;D Είναι πράγματι το PT Jr. Τα στρίμωξα κάμποσο, μιας και δεν θέλω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, σε αυτή την φάση τουλάχιστον να "ανέβω" σε μέγεθος. Βοηθούν τα καλωδιάκια βέβαια, που πιάνουν ελάχιστο χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Εμένα πάντως δεν μου μοιάζει για Junior που είναι τετράγωνων διαστάσεων(σαν το δικο μου) Το δικό σου ειναι πιο παραλληλόγραμμο... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Μπα, σε μπερδεύει η γωνία της φωτογραφίας και το Mobius ίσως. Κοίτα την πάνω σειρά: 4 μονού μεγέθους πετάλια & 2 μικρά της TC. Αν ήταν το PT-2, θα έπαιρνε άνετα 6-7 μονού μεγέθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2014 Να 'μαι κι εγώ μετά από μια μικρή ανανέωση... Για το κενό δίπλα στο wah ετοιμάζεται ήδη ένα green ringer. Υπάρχει και λίγος χώρις ακόμα, θα δούμε τι θα τον κάνουμε :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Η τελευταία εκδοχή, συν ένα wah στο πάτωμα YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solidstate Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2014 Primary setup. Το μόνο που δεν φένεται είναι το τροφοδοτικό της carl martin το οποίο είναι βιδωμένο απο κάτω με μπρακετάκια. Το footswitch δεξία ανήκει στον badcat hotcat 30R που είναι μέρος του live setup (στο studio χρησιμοποιω μικρότερο ενισχυτή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atav Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2014 Μετά απο μερικές αλλαγές: Cry baby 535q-korg pitchblack-analog design fuzz-jam tubedreamer 72-keeler shove distortion-jam the chill-electro harmonix memory man hazarai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Τελευταία αλλαγή στη θέση του Screwdriver (μετά από πολλά χρόνια), μπαίνει το νέο μου αγαπημένο, Lazy J Cruiser Deuce. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Ώρα για σφουγγάρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση