bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 ...και βγάζοντας το El Capistan που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το Timeline αποκτάς χώρο για δυο, τα οποία μπορούν πχ. να είναι ένα reverb και ένα phaser. Ή κάτι που θα κάνει τον ήχο σου πιο "ασυνήθιστο" και διαφορετικό από την πεπατημένη, πχ. ένα από τα "κουφά" της ZVex, ένα bit crusher κλπ. (αν και το Timeline έχει ήδη ένα εξαιρετικό bit crushing mode με έξτρα φίλτρα και πάρα πολλές άλλες επιλογές - μακράν η πιο αγαπημένη μου λειτουργία του) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 To time line έχει μόνο 1 από τα 3 modes του el capistan; άσε που το τελευταίο είναι κούκλα, δε το βλέπω να φευγει. Τις υπόλοιπες προτάσεις σου θα τις ψάξω. Thanks Bloody Guru Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Όντως, το Timeline δεν διαθέτει τα Multihead και Fixed Head modes του El Capistan, όπως επίσης και την spring reverb δυνατότητά του. Όμως το Fixed Head αναπαράγεται 100% αλλάζοντας το tap division του Timeline στο dTape, και τα multitap patterns τoυ Multihead αναπαράγονται κατά 95% από το Pattern mode του Timeline. To μοναδικό που όντως δεν αναπαράγεται είναι το spring reverb, το οποίο όμως είναι πανεύκολο να προστεθεί ως έξτρα πετάλι. Aλλά κατανοώ την ανάγκη να συμπεριλαμβάνεται ως ευκολία ένας ήχος ως άμεσα ανακαλέσιμος στην πεταλιέρα με ένα ανεξάρτητο standalone πετάλι και όχι ως preset. Aυτή την φιλοσοφία ακολουθώ κι εγώ στην πεταλιέρα μου, δηλαδή με ελάχιστες εξαιρέσεις θέλω ένα πετάλι να κάνει μια δουλειά και όχι τριακόσιες εικοσιεφτά, από πλευράς ποιότητας στην δουλειά αυτή, ευκολίας σεταρίσματος, και απλοποίησης του κλακετοχορού την ώρα του άγχους (πχ. στο λάιβ). (γκουρού αηδίες :P ) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2013 Είσαι άπαιχτος!! Προφανώς έχεις δίκιο Το el capistan μου αρέσει γιατί είναι πιο focused. Με το timeline χάνομαι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Εγώ τα demos του el capistan τα βάζω και κοιμάμαι... πετάλι-όνειρο :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Dinosp, πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον board... Θα παίρναγα ώρες με δαύτο! Μόλις το γυρίσω και εγώ σε PT-2, θα έχει και ομοιότητες με το δικό μου (kinda...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeRay Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Καιρος ειναι να γραψω και εγω για τα παιδια μου. Λοιπον εχουμε και λεμε. Boss cs3 Tone bone radial classic distortion Visual sound garagetrain overdrive Visual sound angry fuzz Mxr 6band eq Eharmonix freeze Digitech hardwire rv7 Visual sound liquid chorus Mxr phaser 90 Fulltone supatrem Eharmonix ring thing sideband modulator Eharmonix qriddle envelope Eharmonix holy grail Eharmonix memory man with hazarai Boss sl20 slicer pattern processor Eharmonix wiggler tube tremolo 2x 12AX7 Line6 fm4 modulation ------ Alternative gear : 2 expression pedals , eharmonix nano clone ,dunlop crybaby wah Και μελλοντικα , περιπου σε κανενα μηνα eventide space και goliath. ΑΥΤΑ. Ευχαριστω. Καλημερα ! www.soundcloud.com/thegaprays www.facebook.com/thegaprays Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Πολύ εντυπωσιακή είσοδος! ;D Καλωσήρθες στο forum! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeRay Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 χαχαα και οπως θα καταλαβεις απο το σεταπ μου δεν ειμαι και τοσο ροκ κιθαριστας, ως προς την εννοια του ροκ κιθαριστα ;ρ www.soundcloud.com/thegaprays www.facebook.com/thegaprays Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2013 Aς βάλω και εγώ το δικό μου. Eνα Tech 21 Rotochoir λείπει και είμαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση