Andrikos Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Το δικό μου λοιπόν αρκετα απλό αλλά αποτελεσματικό..! Credits στον φιλο μου Βικτωρα που μου έφτιαξε στο τσάμπα το pedalboard και ας ζυγίζει λίγο παραπάνω..! Boss: EQ-7(eq) CE-3(chorus) DD3(delay) NS-2 (noise gate) TU-2(tuner) + Χotic bb preamp σαν booster+Behringer Ultra Maximizer rack (το οποίο είναι εκτος chain τωρα) +Harley Benton PowerPlant +Behringer HD400 2channel hum destroyer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Θέλω τίποτα άλλο και δέν το ξέρω;;; ;) +10000 ;D ;D καποτε κουβαλαγα ολα αυτα,ακομα πεταγομαι τρομοκρατημενος στον υπνο μου καμμια φορα......ζωντας τον εφιαλτη τους...... :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis___ Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 EVENTIDE!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)και γενικα πολυ ωραιο pedalboard!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ, για μερικά πράγματα είναι super το eventide. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Korg Pitchblack tuner Marshall ED1 Compressor Empress ParaEq Tech 21 Double drive Jam TubeDreamer + Cusack Tap-A-Whirl tremolo Jam Delay Lama Jam Waterfall Chorus το tubedreamer+ ειναι πιο vintage και το λατρευω ενω το tech 21 το εχω για πιο βρωμικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Couldn't agree more. Μονο ενα εξωτερικο wah (Dime) εχω για να μην μου "τρωει" την πρωτη θεση της ΤΟΥ ΛΟΥ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Πριν: και μετά: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Πεταλο-εραστες ξεσηκωθητε, γιατι το βλεπω να καταληγει παλι σε Tonelab Worship θεμα :P What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Άντε να βάλω κ εγώ μια φώτο... ;D 4 πετάλια αλλα λείπη κ ένα 5 το Wha Wha... Αλλά τι να πούν κ αυτά τα καημένα λίγα είναι... ;D ;D ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Pedalboard βλέπω, παντόφλα δεν βλέπω. ;) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση